Хороскопът на Алена: Вечерта ще донесе приятни емоции за Стрелците, материални успехи за Козирозите

ОВЕН

До обед се опитайте да завършите задачите си на работното място, ако имате намерение следобед да пазарувате за празниците. Професионалните ви успехи събуждат завистта на вашите неприятели, които за пореден път правят всичко възможно да ви навредят. Бъдете упорити! След това се отдайте на заслужена почивка сред вашите близки или с приятна компания. Бъдете внимателни с близките си в този ден, настроението ви е добро - не го разваляйте. Възможни са недоразумения и конфликти, които ще туширате със сексуални удоволствия.  

ТЕЛЕЦ

Може да обмислите в този ден кога да регистрирате своя фирма. Очакват ви успехи в материално отношение, но не допускайте финансови загуби, заради прибързани инвестиции. Работата, с която сте се захванали ще ви донесе добри приходи и сте длъжни да я завършите. Не си губете времето с ненужни разговори. Личните ви отношения от сутринта са пред пълен провал. Причината е във ваша изневяра, която не е довела до интимни отношения. Няма да ви простят лесно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ. 

БЛИЗНАЦИ

Наложите си спокойствие и не се вживявате в критиката, която ви отправят, особено ако е градивна.  Не споделяйте плановете си за следващия месец, за да не се окажете замесени в неочакван конфликт. Очаквайте промени в професионалния ви живот. Посветете вечерта на вашите приятели. Пригответе си пари в брой, защото след работно време не са изключени разходи, свързани с покупки за децата ви или за належащо лечение на роднини. Вечерта не се отказвайте от сексуалните удоволствия, ако не сте си създали проблеми заради поредния флирт, станал достояние на любимите ви хора. 

РАК 

Налага се да се справите с проблеми на работното си място, които не очаквахте, но няма кой да се заеме с тях. Постарайте се да докажете на всички, че сте в състояние да разрешите бързо най-наболелите да завършите месеца достойно, с добри приходи и добро настроение. Отдайте се на заслужена почивка и развлечения. Постарайте се да не си създавате проблеми в личния живот, само защото действате на своя глава. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите чувства и може да ви лиши от сексуални удоволствия. докажете й че греши!

ЛЪВ

На работното място съхранете спокойствие и работете умерено, без напрежение. В края на работния ден ще ви зарадват приходи, ако не сте отказали допълнителна работа. Вечерта обърнете внимание на брачната си половинка и на децата си, защото сте им длъжници заради постоянната ви заетост. Вечерта сте поканени на вечеря с роднини и приятели. Внимавайте с интимната си половинка, мерете думите си, за да избегнете проблемите в отношенията си с тези хора. А най-добре ще е да откажете вечерята и да си останете у дома.

ДЕВА

Идват празници и сте останали малко хора на вашето работно място. Ако не вредите на задълженията  си и можете да си вземете  ден -два почивка. Пътувайте със семейството или с приятели, за да се отпуснете от напрежението и да се заредите със сили на нова година, която ще е наситена с промени за вас. Приемете предложенията за допълнителна работа, ако ви ги направят в този ден. В късния следобед близките ви ще ви изненадат с проблеми, които трябва да разрешите вечерта. Не се притеснявайте и не допускайте депресивни състояния. 

ВЕЗНИ

Атмосферата на разбирателство на работното място ви окрилява, но бъдете отговорни, за да не развалите създадената хармония в отношенията. За всички, занимаващи се с творчество, признанието и успехът придават увереност. Не се впускайте в запознанства, дори и ако търсите половинката си, защото това не е начин да я срещнете. Стабилизирайте отношенията си у дома. Въпреки напрежението през деня сте доволни от успехите си и искате да ги отпразнувате с любимите си хора. Не бъдете прекалено разточителни, ако сте решили да поканите и приятели на ресторант. 

СКОРПИОН

Не предизвиквайте разправия на работното място отказът си да работите и се съобразете с исканията на вашия началник, за да не останете без работа преди края на годината. Вашите близки се надяват за вечеря да сте си у дома. Ще се почувстват обидени, ако останете до късните часове на вашето работно място, но действайте според ситуацията. Очертават се проблеми в личните ви отношения. Не закъснявайте много и се приберете навреме за вечеря. Пригответе се за романтична среща и незабравими сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Завършете до обед започнатата работа, защото е от значение за материалното ви състояние. Не преглеждайте разсеяно финансови документи. Не са изключени грешки, за които ще плащате след време. Не пътувайте. Подгответе програмата си за следващата седмица и за новия месец. Вечерта ще ви донесе приятни емоции. Завист у околните няма да липсва. Ще се опитат да навредят на личния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимната ви половинка е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на сексуални мигове изобщо не се надявайте. 

КОЗИРОГ

Деловите разговори и осъзнаването на трудностите, както и тяхното преодоляване ви гарантират материални успехи. На вашето работно място цари разбирателство, което повишава качеството на работата ви и заплащането. Чувствате се в най-активната си форма, а това дразни вашите колеги. Съветът ми днес е са проявите гъвкавост в общуването с близките си. напрегнати сте преди края на годината. Ако овладеете емоциите си няма да се лишите от сексуални наслади. 

ВОДОЛЕЙ

Разтоварете се от напрежението в спортната зала рано сутринта  и се заемете със служебните си задачи, които е време да завършите. В нервността си сте способни да предизвикате загуби на работното място. Престанете да изисквате от вашите близки пълно подчинение на вашата воля. Създайте си положителни емоции. Не предизвиквайте сами собственият си провал. Личните ви отношения са в криза от снощи заради неразбирателство с брачната половинка, която подозира, че имате друга връзка. Разсейте съмненията й.

РИБИ

Професионалните ви задължения в края на месеца и особено днес изискват да намерите необичайни решения. Преумората от напрегната седмица не е причина да обвинявате вашите близки, че не са се справили със задълженията си у дома. Вие също сте длъжни да помогнете. Очертават се проблеми в личния ви живот заради изневяра или невинен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите половинката си без да сте уверени във вината й. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни разговори и сексуални удоволствия. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп