Хороскопът на Алена: Водолеите да разчитат на интуицията си, успех и постъпления за Рибите

ОВЕН

Днес денят е почивен, а вие сте в мрачно настроение, защото не искате да си отговорите какво целите да постигнете, ако отидете  на вашето работно място. Не се опитвайте да заобиколите назряващите проблеми, ако искате да се справите с трудностите. Емоцията е водеща, но не пречи да работите упорито и да отхвърлите задачите си. След работа се приберете у дома и отдайте дължимото внимание на брачния и партньор или се срещнете с любимите си хора. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят с нови сили. 

ТЕЛЕЦ

Имате възможност промените живота си към по-добър още сутринта в почивния ден. Ще постигнете успех в начинанията, но ги обмислете добре, преди да пристъпите към тяхната реализация. Плановете ви могат да бъдат осуетени от неприятели. Анализът на бъдещите резултати и оценката на всички възможни проблеми са ви от полза. Ще успявате с начинанията, ако не разчитате на късмета си, а се доверите на себе си. В отношенията си близките ви цари хармония. На несемейните Съдбата поднася шанс за романтично запознанство, но не ги съветвам да бързат със сексуалните удоволствия, докато не се опознаят добре.

БЛИЗНАЦИ

Деловите срещи са успешни, а почивния ден не бива да ви притеснява, точно обратното - разговорите си проведете спокойно и без други задължения. Обсъдете договорите за съвместна дейност и ги подгответе за подписване от вашите делови партньори, ако сте водещите в бъдещите проекти. Не инвестирайте необмислено и не давайте пари за скъпи ненужни покупки. Добре е да имате финансови запаси. Личният ви живот е затруднен, заради изневяра от ваша страна. Опитайте се да изясните отношенията с интимния си партньор. Откажете се от намеренията си за интимни мигове и сексуални удоволствия, ако сте наранили любимия си. 

РАК

С каквото се захванете в този почивен ден ще ви донесе полза и успех. Запознанствата са много, разнообразни и интригуващи. Не позволявайте на новите си познати да ви губят времето. Ако прецените че е във ваша полза, излезте с тях на вечеря. На работното място се справяте отлично със задачите си и отхвърляте повече от планираната работа. Вечерта организирайте романтична среща, която ще ви възвърне доброто настроение. Постарайте се да сте мили с любимия си. Не пропускайте интимните мигове с любимия си. Сексът ви трябва да е безопасен. 

ЛЪВ

Неочаквани и крайни реакции на ваши делови партньори ще ви подействат отрезвяващо в почивния ден и ще ви принудят да прекратите отношенията си с тях. Погрешно разбрани думи при делови срещи ще доведат до финансови проблеми. Не взимайте крайни решения и не обвинявайте другите за собствените неуспехи. Възможни са разправии в семейството заради нежеланието ви да приемете мнението на близките си и неотстъпчивостта ви. Контролирайте емоциите си и не се впускайте в сексуални удоволствия, само защото някой ви е привлякъл с чара си.  

ДЕВА

Предпазете се от загуби в почивния ден, които, ако ги допуснете ще нарушат финансовата ви стабилност и се заемете с промените предпазливо. Не се опитвайте да изпреварите времето. Отложете пътуванията и не рискувайте. Не сте склонни да гледате реално на ставащото около вас на работното място. Днес сами си създавате трудности, но сте в състояние да ги преодолеете с лекота. В личният ви живот липсва хармония, защото сте забравили, че любовта изисква и отдаденост и романтични мигове. Сексът ви действа добре. Не го пропускайте, ако оправите отношенията си.

ВЕЗНИ

Заредени сте със сили, но бъдете внимателни и не проявявайте дразнеща активност на работното място в почивния ден. Всичко, което започнете ще ви донесе успехи. Ако шофирате не си позволявайте високи скорости. Разсеяни сте и ще си създадете неприятности с вашите колеги. Мислите ви са в промените, които имате възможност да реализирате. Не ги предприемайте прибързано. Умереността е във ваша полза. У дома запазете спокойствие, дори и ако се прибирате ядосани.  Постарайте се да създадете приятна интимна обстановка и се усамотете с любимия си. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и сексуални изживявания. Пазете се от изневери. 

СКОРПИОН

В почивния ден вероятно ще изгубите част от спестяванията си или неочаквано ще получите пари, на които отдавна не разчитате. Овладейте емоциите си и си върнете самочувствието, за да се справите. Ако срещнете трудности или се сблъскате с проблеми, приемете, че причината е във ваши пропуски, на които не сте обърнали внимание предишните дни. Не са изключени проблеми в личните отношения, породени от разногласия с половинката ви. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални удоволствия, ще се окажете разочаровани от студенината на интимния си партньор.

СТРЕЛЕЦ

Имате възможност да договорите печеливша работа в този почивен ден, но ако пропуснете срещите си, няма да имате нов шанс да ги реализирате. Внимателно изслушвайте събеседниците си. Внимавайте да не пропуснете нещо важно. Опитите да ви принудят да инвестирате в полза на ваши близки и да носите отговорност за развитието на вложените пари е редно да останат без последствия от ваша страна. Разправиите в семейството ви са породени от нежеланието ви да приемете мнението на близките си и неотстъпчивостта ви. Сексът ще ви се отрази добре, ако не е със случаен партньор, само защото не искате да се чувствате самотни.

КОЗИРОГ

Възползвайте се от шансовете си, защото сте в печеливша позиция, въпреки че деня е почивен и не бива да я пропилявате. За да успеете в поставените цели трябва да промените стратегията и да се съобразите с плановете на вашите колеги. До момента сте се грижили за тях и при необходимост сте поемали и техните задължения. Време е да да ги оставите да се справят сами. Не си уговаряйте романтични срещи, ако се налага изясняване на отношенията с интимните ви половинки. Сексът в този ден може и да не ви достави очакваната наслада. 

ВОДОЛЕЙ

Разчитайте изцяло на вашата интуиция, особено важна за вас в този почивен ден. Себеанализът е задължителен, за да се справите с изпълнението на вашите служебни задачи. Думите ви са казани на място и колегите ви ще се съобразят с тях. Общувате спокойно, но не се изкушавайте да налагате мнението си, за да не ви помислят за самовлюбени.  Късметът може и да ви изневери. Контролирайте емоцията. Споделените чувства ви зареждат с оптимизъм. Любовният ви живот трябва да бъде обогатен с повече приятни романтични мигове и активен секс. 

РИБИ

Запознанство в почивния ден ще промени възприятията ви за света, но може и да ви обърка. Не проявявайте ненужно любопитство към информацията, която ви поднасят. Очакват ви успешна творческа работа и финансови постъпления. Не харчете и не инвестирайте спечеленото веднага, за да покриете неотложни разходи по домакинството, които може да ви изненадат неочаквано. Не допускайте проблеми в личният си живот. Вечерта бъдете с любимите си хора. Сексуалните изживявания ще ви заредят със сили и добро настроение.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп