Хороскопът на Алена: Водолеите с нови възможности за изява, противоречия изнерват Рибите

ОВЕН

Обзети сте от желание въпреки трудностите да започнете нова дейност, въпреки почивния ден но е добре да не прибързвате. Не избързвайте, обмислете я добре, за да избегнете бъдещи затруднения. Начинанията няма да ви донесат успех. Отложете деловите срещи и разговори, особено непланираните. Не разчитайте на късмета си. Очертават се проблеми в личните ви отношения защото сте излезли с приятелки мили жени. Не закъснявайте много и се приберете навреме за вечеря. Несемейните да се приготвят за романтична среща и ако са сигурни в чувствата си за незабравими интимни мигове. 

ТЕЛЕЦ

Денят е почивен и ви обещава промени и спокойни разговори. Ще постигнете целите си в личен план, но задачите ви ще изостанат, ако имате намерение да обявите годежа си или дата за сключване на брак. Пазете се от обсъждане и приемане на предложения, свързани с нова дейност, ако никога не сте се занимавали с това. Не пътувайте! Завист у околните няма да липсва. Ще се опитат да навредят на личния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимния ви партньор е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на сексуални мигове изобщо не се надявайте. 

БЛИЗНАЦИ

Всички ваши срещи в почивния ден  са свързани с неприятности, заради липса на разбиране от страна на колегите ви и заради опитите да ви докажат, че вашите идеи са без значение. Проявете търпение и бъдете сдържани.  Запазите ли доброто си настроение, успехът е с вас. На работното място стабилизирайте постигнатото. За вас е най-добре да следвате съвета ми и да проявите гъвкавост в общуването с близките си и с брачния си партньор, скъпи жени. Ако овладеете емоциите си няма да се лишите от сексуални наслади. 

РАК

Колегите ви проявяват завист заради професионалните ви успехи и нарочно се опитват да ви развалят настроението от сутринта в почивния ден, а вие не се впечатлявайте. Гневът ви вреди на вас самите. Примирете се и не им обръщайте внимание. Съставете плановете си за започване изпълнението на новите ви проекти и делови идеи, които са се оказали интересни и за вашите колеги. Личните ви отношения са в криза от снощи заради неразбирателство с брачния партньор, който знае, че имате друга връзка. Няма как да го убедите, че това е временно увлечение и ще се лишите от уважението му и от сексуални наслади. 

ЛЪВ

В почивния ден бъдете внимателни на работното място и се заемете с ненатоварващи ви задачи, които ще приключите бързо. Още ви е рано да се настроите за активна работа, по-добре изчакайте. Не проявявайте доверчивост към непознати хора. Възможни са неочаквани обрати във ваша вреда. Овладейте се и не предприемайте рисковани действия. Очертават се проблеми в личния ви живот заради изневяра или невинен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите партньора си без да сте уверени във вината му. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни разговори и сексуални удоволствия. 

ДЕВА

В този почивен ден сте доста разпилени и сте готови да се отдадете на бездействие, което може да е правилно решение. Пропускането на важни срещи се отразява и на бъдещите ви планове. Не общувайте с непознати хора. Ако пътувате, не прекалявайте с високите скорости. Планирайте задачите си до края на тази за следващата седмица. Бъдете внимателни с близките си и не ги наранявайте, ако са били критични към вас, при това заслужено. Възможни са недоразумения и конфликти, които ще забравите ако се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Стабилизирайте отношенията си с вашите близки и колеги, въпреки че деня е почивен и се инатите, за да не се противопоставяте на Съдбата.  На работното място сте разсеяни и изнервени, заради прибързаност, последвана от грешки. Агресията може да стане причина за конфликти. Отложете деловите срещи и разговори и не разчитайте на късмета си, особено при работа с пари. Личните ви отношения от сутринта са пред пълен провал. Причината е във ваша изневяра, която не е довела до интимни отношения. Няма да ви простят лесно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ. 

СКОРПИОН

Не се срещайте с непознати хора, които в почивния ден искат да се сближат с вас промъкнат в живота ви, до тайните и до плановете си, защото ще ви донесат несгоди. Всяка агресия към вашите колеги е във ваша вреда. На работното място сте разсеяни и необщителни. Проблемите в общуването се отразяват и на активността ви. Задълбочете се в задълженията си, за да се справите. Пригответе си пари в брой, защото след работно време не са изключени разходи, свързани с покупки за децата ви. Вечерта не се отказвайте от сексуалните удоволствия, ако не сте си създали проблеми заради поредния флирт, станал достояние на партньора ви.

СТРЕЛЕЦ

Въпреки че деня е почивен, в удобно за вас време, огледайте имот, който ви е харесал и преценете дали да го купите. На работното място се справяте отлично. Работата ви спори. Трудностите са преодолими. Деловите запознанства ви носят бъдещи ползи. Прочетете още веднъж договорите, които сте подготвили за подпис. Постарайте се да не си създавате проблеми в личния живот, само защото действате на своя глава. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите чувства и може да ви лиши от сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Днес денят е почивен и сте доволни от получените похвали, но рискувате да си спечелите врагове, които ще започнат да ви вредят заради невъзможност да приемат уменията ви. Не е изключено да се появят възможности за успешни начинания, изискващи бърза финансова подкрепа. Обсъдете при необходимост начините за кредитиране. Вечерта сте поканени на вечеря в роднини и приятели. Отидете с интимния си партньор, за да избегнете проблемите в отношенията си с тези хора, въпреки че никак не ви се ходи. Сексуалните удоволствия в този ден са взаимно желани.

ВОДОЛЕЙ

Заемете се от сутринта в почивния ден с вашите ежеднeвни служебни задължения, дори и да се чувствате изморени, за да не се окажете в новата седмица зависими от вашите колеги. На всяка цена се опитайте да промените мнението на колегите си. Намерете нови възможности за изява, ако вече нямате шанс да се развивате. Обмислете плановете си. За съжаление няма да постигнете успех в деловите разговори. В късния следобед близките ви ще ви изненадат с проблеми, които трябва да разрешите вечерта. Не се притеснявайте и не допускайте депресивни състояния. След като приключите със семейните разправии се отдайте на романтична вечеря и сексуални удоволствия.

РИБИ 

Изнервят ви противоречия, породени от запознанства в почивния ден, които са ви наложени насила, но не сте ги припознали като важни за вас и добронамерени хора. Въпреки тях ви очаква спокоен ден. Бъдете гъвкави в общуването. Разчитайте на умението си да променяте своевременно тактиката в поведението си в зависимост от създадената ситуация. Въпреки напрежението през деня не наранявайте чувствата на близък човек. Доволни сте от успехите си и искате да ги отпразнувате с любимите си хора. Не бъдете прекалено разточителни. След вечеря си отворете бутилка червено вино и се отдайте на интимни мигове и желан незабравим секс.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп