Хороскопът на Алена: Запознанства обогатяват Близнаците, Раците да не се заяждат за грешки

ОВЕН

Приемете допълнителни задачи, дори и ако са рутинни, въпреки ретроградното движение на Меркурий. През втората половина на почивния ден ще се сблъскате с интриги, които не за първи път целят да развалят настроението ви. Бъдете сдържани и търпеливи и премълчете думите, които парят езика ви. Така ще успеете да нанесете съкрушителен  удар на интригантите. Вечерта се усамотете и помислете какво се случва живота ви.  Личните ви отношения са проблемни. Постарайте се да ги хармонизирате. Сексуалните удоволствия могат да ви сближат, ако са желани и от двама ви. Не ги пропускайте!

ТЕЛЕЦ

Не иронизирайте събеседниците си в почивния ден, дори и ако чуете неотговарящи на истината техни твърдения, особено при ретроградния Меркурий. Отложете взимането на важни решения. Ново запознанство ще изиграе неблагоприятна роля в живота ви. Начинанията са успешни, ако не сте прибързани. Бъдете внимателни и прозорливи. Избягвайте критичните изказвания, дори и да имате причина за тях. От вас зависи да сте сговорчиви, да сте прибирате навреме за вечеря и да избегнете усложненията в семейните отношения. Звездите предупреждават за разправии заради намесата на ваши роднини, която не е добронамерена. 

БЛИЗНАЦИ

Запознанствата в почивния ден ще ви обогатят с приятни изживявания. Интересните и оригинални идеи изискват време, за да ги дооформите, преди да ги поднесете.  Премълчавайте и не правете забележки, които не са заслужени, защото противоречите на изискванията на ретроградния Меркурий. Лошото настроение няма да ви помогне за успешното изпълнение на служебните ви задължения. Дайте си заслужена почивка, която обикновено забравяте и вредите на здравето и на отношенията си, защото забравяте за сте повече време с вашите близки. Бъдете с любимите си хора и се отдайте на чувствата си. Сексуалните мигове със сигурност ще ви заредят с добро настроение.

РАК

Не проявявайте импулсивност в този почивен ден и не се заяждайте за грешките, които неволно са допуснали вашите колеги. Съгласно повелята на ретроградния Меркурий нямате право да ги унижавате, особено в присъствието на външни хора, защото ще запомнят как сте ги изложили и в най-болезнен за вас момент ще намерят начин да ви отмъстят. Търпението и тактът са във ваша полза. Поставете началото на обсъждане на нови идеи. Брачната ви половинка е на мнение, че сте готови за изневяра. Или някой й го е подшушнал или ви е сте дали повод за съмнения. Не мислете, че можете да омаете интимния си партньор и да се отдадете на сексуални удоволствия, ако ви е хванал в изневяра.

ЛЪВ

Желанието ви в почивния ден да се противопоставяте на хората от обкръжението си ще ви донесе само вреда. Не изяснявайте отношенията си, ако сте ги обтегнали заради необмислени обидни квалификации, изречени при ретроградното движение на Меркурий, които ще раздаде на изреклите ги заслужени наказания. Ще изпитате раздразнителност от непрекъснатите семейни проблеми, които ви следват от сутринта в този ден. Вечерта очаквайте усложнения със семейството и с брачния си партньор заради нежеланието ви да се извините за агресивното си поведение. Засегнали сте любимите си хора, които не са готови за сексуални удоволствия.

ДЕВА

Колкото и да ви е трудно в почивния ден да надмогнете обидата си към хора, които според вас са ви предали, възобновете прекъснатите приятелства, защото те изобщо може да не са осъзнали случващото се. Във ваша полза е да създадете и нови, полезни запознанства. Трудностите са породени от обидата, нанесена ви от ваши неприятели, но е във ваша полза да оставите да ги накажат Вселенския съд, Съдбата и ретроградния Меркурий. Семейни жени да не разчитат, че ще избегнат домашните си задължения. Вечерта ви очакват романтични мигове. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение. Не се отказвайте от тях заради умора или отпадналост.

ВЕЗНИ

Съдбата ви подлага на изпитания, с които трябва да се справите сами в почивния ден, с подкрепата на ретроградния Меркурий. Докажете, че сте способни да преодолявате трудностите на пътя си. Промените, които предприемате неочаквано, ще станат причина за разногласия с вашите колеги. Не пътувайте, за да се справите успешно със служебните си задължения! Близките ви са изнервени от нежеланието ви да споделите проблемите си и от липсата на интимни мигове с любимите ви. Неочаквана романтична среща може да се превърне в повод за изневяра и необуздан секс.

СКОРПИОН 

Днес ви предстои напрегнат почивен ден, но въпреки това изпълнен със спокойни мигове ден. Бъдете обективни в преценката си и не спорете с колегите си. Не опитвайте да наложите погрешното си мнение на всяка цена. Няма да съсипете авторитета си, ако признаете грешките си и поискате помощ, за да ги отстраните, а и ретроградния Меркурий ви подкрепя. Семейните жени да не прекаляват с отсъствието си от дома заради среща с приятелки. Рискувате да създадете проблеми с брачния си партньор. Ако сте влюбени и чувствата ви са споделени, се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

На работното място бъдете умерени в почивния ден и не се опитвайте да надскочите възможностите си, както изисква ретроградния Меркурий. Забравете амбицията да отхвърлите задачите си, защото няма как да се справите. Не сте орисани да ви дадат няколко дни отпуска, като награда за положените усилия, въпреки че са увенчани с успех. След обед излезте с близките си на разходка или пътувайте, но не карайте с висока скорост, ако вие сте зад волана. Вечерта се усамотете с любимите си и се отдайте на жадуваните незабравими сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Бъдете отговорни към задълженията си, ако за почивния ден сте поели обещания да завършите важен проект осигуряващ ви отлични приходи. Завършете до обед започнатите задачи, които са изостанали заради отсъствието на ваш колега. Възстановете хармонията и добрите отношения в дома си. Отново сте във върховата си форма, подкрепени и от ретроградния Меркурий.  Не пропускайте да пътувате с любимите си хора или със семейството в празничния ден. Излезте сред природата и се отдайте на развлечения. Вечерта няма да пропуснете интимните мигове и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не се съгласявайте да инвестирате всичките си спестявания.  Заслепени сте от думите и предложенията на измамници, които са решили  в почивния ден да печелят чрез вашия труд. Нямате такива уклони, но може да ви обещават недостижими за момента върхове. Себеанализът е задължителен. Преценявайте успехите и неуспехите си с разума, за да не се окажете губещи в периода на ретроградното движение на Меркурий. Отношенията с любимите хора ще се успокоят, ако се приберете по-бързо у дома и се отдадете на романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си, ако имате до себе си любим и се отдайте на сексуални наслади.

РИБИ

Предпазливостта и разумните действия ще ви помогнат да се справите до обед в почивния ден със служебните си задачи. Денят не ви позволява да правите крачката към начинания. Постарайте се да избягвате компанията на агресивно спорещи ваши колеги. Не се намесвайте, ако спорът им не ви засяга, както повелява и ретроградния Меркурий. Споделете с близките си предложенията, които получихте днес. Оценете предаността и разбирането дарени ви от любимия. Не проявявайте ината си и не се сърдете, ако ви критикуват, за да не отдалечите мига на сексуалните удоволствия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп