Хороскопът на Алена: Изгодни делови предложения за Везните, Скорпионите с променливо настроение

ОВЕН

В почивен ден сте стабилни в поведението си, което ще се отрази добре не само на отношенията с колегите ви, а и на тези с близките ви, спазвайки изискването на ретроградния Меркурий. Ще постигнете целите си, но бъдете търпеливи и осъзнато отговорни, а и не бива да рискувате. Склонни сте да прощавате с лекота чуждите грешки, като по този начин обезоръжавате неприятелите си. Не изяснявайте отношенията с любимите си хора, защото ще сте причина за разправия, която ще ви нарани. Трудно ще намерите отново пътя към сърцата им. Вечерта ще се лишите от сексуални наслади, заради невъзможността да премълчавате.

ТЕЛЕЦ

Отнасяйте се особено предпазливо към новите предложения, които ви поднасят днес, в почивния ден, въпреки че не са изненадващи, очаквали сте ги. Не се впускайте в активна работа, защото сте застрашени от грешки заради прибързаност особено при все още ретроградното движение на Меркурий. Възможни са проблеми в отношенията, ако не сте компромисни. Несемейните жени да очакват предложение за брак. Ако са сигурни в чувствата си и в тези на партньора си, денят е идеален за годеж. Сексът ще ви зареди с добро настроение, ако не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност. 

БЛИЗНАЦИ

Искате да увеличите знанията си и имате намерение да го сторите като поставите началото в почивния ден. Както новите запознанства, така и възобновяването на старите са подвластни на емоцията и ще ви навредят в бъдеще. Следобед избегнете разгорещен спор на работното място, в който не е добре да взимате участие защото Меркурий е все още ретрограден. Силните емоции, заради интрига предизвикала ревността ви, ще се превърнат в причина за проблеми в семейството и с интимния партньор. Забравете за сексуалните си фантазии. 

РАК

Бъдете умерени и тактични пред хора, от които зависи вашата кариера. Не са изключени прибързани действия от ваша страна. От сутринта в почивния ден ще ви развалят настроението на работното място, заради несъгласие с идеите ви. Възприемайте всичко спокойно и въздържано и се подгответе за работа, за да не пропилеете деня в ядове и противопоставяне на изискванията на ретроградния Меркурий. Личният ви живот е свързан с известни разочарования.  Въпреки това възможността да го хармонизирате и да се радвате на взаимност в чувствата е изцяло във ваши ръце.  Не се лишавайте от романтичните мигове и мечтания секс.

ЛЪВ

Денят е почивен и е напрегнат и изпълнен с неочаквани, но предвидими и преодолими професионални трудности. Въпреки тях се очертават добри възможности за печалба. Не ги пропилявайте, но и не харчете спечелените пари. Във ваша полза е да сте предпазливи към новите си познати, защото ретроградния Меркурий привлича неподходящите, за да ви изпита дали сте предпазливи. Отдайте се на почивка, която ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимия си. Ако изпитвате желание да се отдадете на сексуални изживявания, не се колебайте. Ще се почувствате ободрени.

ДЕВА

Омръзнали са ви претенциите на вашите колеги и близки. Едните искат да им помогнете в почивния ден и да сте на работа, семейството ви настоява за повече внимание. Не се включвайте в несигурни инвестиции, само защото търсите лесна печалба. Честата смяна на настроенията е пречка в работата ви, особено при все още ретроградното движение на Меркурий. Ще се наложи да разрешавате лични и семейни проблеми, които ще отхвърлят на заден план всички други задачи. Не ви съветвам да се отдавате на секс, ако вече сте достигнали фазата на неистовата омраза. Една неочаквана бременност ще попречи на раздялата.

ВЕЗНИ

Трудно ще получите подкрепа, за да осъществите новите си идеи, особено в почивния ден. Очаквайте изгодни делови предложения, които трябва да обмислите добре. Започнатите задачи ще бъдат успешни, ако сте в хармония с ретроградния Меркурий. Не се лишавайте от подкрепата на колегите си, която ще ви даде увереност. Не допускайте проблеми в семейството си. Любовта на интимния ви партньор със сигурност ще ви зареди с нови сили. Не пренебрегвайте сексуалните изживявания, заради липсата на хармония в отношенията ви.

СКОРПИОН

Днес денят е почивен, а вие сте с променливо настроение, защото обмисляте пътуване, което е пречка да се справите със задачите си. Ще избегнете проблеми, ако сте внимателни. Не се поддавайте на влияние отстрани повлияни и от ретроградния Меркурий. Налага се да признаете, че успехите ви се дължат и на помощ оказана ви от вашите колеги. Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят намерението ви да сте си у дома и с любимите си хора. Вечерта се отдайте на сексуални изживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете особено предпазливи с новите си познати, ако са свързани с деловата ви дейност и днес, въпреки че денят е почивен, се появяват в живота ви. Не споделяйте идеите си, ако имате свой бизнес. Предпазвайте се от финансови загуби. Не са изключени проблеми в деловите отношения породени и от ретроградния Меркурий. През деня сте напрегнати и нервни. Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и не сте изпълнили обещанията си за пътуване със семейството. Сексуалните удоволствия ще ви доставят взаимна наслада.

КОЗИРОГ

В този почивен ден се отнасяйте сериозно към новите си партньори и бъдете активни на работното си място. Очаквайте трудности, породени от недоразумения, подтикнати и от ретроградния Меркурий. Отчитайте всички малки и незначителни подробности на това, което ви се случва и ги анализирайте. Не пренебрегвайте общественото мнение, което е от значение, ако ви предстои важна задача. Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот. Вечерта очаквайте романтична среща. Сексуалните удоволствия са ваша мечта за този ден, но се съобразете и с желанието на интимния си партньор.

ВОДОЛЕЙ

Не ви е възможно да общувате спокойно нито на работното място нито у дома, въпреки че денят е почивен. Ваш съсед ще ви създаде проблеми и ще ви раздали настроението. Ще научите, че ви изпращат на курс за квалификация, за който отдавна мечтаете. Новината няма да ви зарадва, но помислете дали след като идва при ретроградното движение на Меркурий не е свързана с лични ползи за вас. Звездите ви дават възможност да изразите любовта си и да създадете хармония в семейните отношения. Сексът ще ви зареди с добро настроение и ще ви освободи от напрежението на работното място.

РИБИ

Отложете пътуванията и деловите срещи за следващите дни, ако ви предлагат в почивния ден. Емоцията ви вреди и ви пречи да сте активни на вашето работно място. Не сядайте зад волана. Пътувайте с такси или с обществения транспорт, ако се налага да заминете на делово посещение, нека друг шофира вместо вас. Тези от вас, които се занимават със строителство, да не рискуват с първа копка за строеж при все още ретроградния Меркурий. Уловете мига, защото любовта е до вас. От вас зависи да забравите самотата. Ако сте сигурни в чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия с любимите си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп