Хороскопът на Алена: Лъвовете дейни, но и задълбочени, Девите с впечатляващи успехи

ОВЕН

Очаквайте приходи, въпреки почивния ден. Завистници ще ви натякват непрекъснато, че не заслужавате финансовите си успехи. Не им обръщайте внимание, защото ще решат, че сте виновни. Избегнете празнословията на работното място. Липсва ви хармония в отношенията с колегите, но няма как да я възвърнете с думите си. В разговорите с любимите ви хора не трябва да се прокрадват и най-малките съмнения за изневяра. Не ревнувайте без причина. Не се колебайте да докажете колко сте всеотдайни в чувствата си и си доставете незабравими сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

Грешките на работното място, недоразуменията и конфликтите в общуването с колегите ви в почивния ден, са породени от несъгласие с вашето мнение. Въпреки това работата ви спори и оставяте отлично впечатление в околните. Денят  позволява договаряне на финансиране за строеж, но се убедете че няма да ви натовари с непосилни клаузи. Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото вечерта няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

БЛИЗНАЦИ

Пазете се от колеги, които ви завиждат и правят всичко възможно да ви злепоставят пред ваши нови делови партньори. Денят ви е почивен, но поднася сериозни изпитания и ви зарежда със сили, за да ги посрещнете достойно. Оптимизмът ви е гаранция за успех в начинанията, особено на тези, които обмисляте, но ще започнете другата седмица. В личният живот може да настъпи охлаждане на чувствата,  заради недоразумения с интимната ви половинка и да попречи да бъдете щастливи в любовта. Имате възможност да си създадете условия за спокойни интимни мигове и здравословен секс.

РАК

Ще ви предложат работа, която отговаря на мечтите ви, но бъдете внимателни в почивния ден, за да не се окажете с по-ниска заплата. Имате възможност да приемете допълнителна задача, която не пречи на текущите ви служебни задължения. Ще се справите бързо, ще си възвърнете самочувствието и не на последно място - ще получите пари. Ревността ви е надхвърлила позволените граници и ви пречи да прецените правилно чувствата си. Не сте единствените, които се отдават на сексуални изживявания със случайни партньори, но днес те ви гарантират инфекции и болести.

ЛЪВ 

Разрешаването на натрупалите се в последните дни текущи делови проблеми ще ви донесе спокойствие в почивния ден и възможност да сте дейни, но и задълбочени. Резултатите от вече завършена работа ви гарантират отлични приходи, които не бива зарадвани от факта да влагане прибързано и необмислено. Влюбени сте, но и неуверени в чувствата си. Отново рискувате да изневерите, само за да изпитате силата им, но ще си навредите. Ако изневярата се състои само в обяд или вечеря, не е фатално, но не си позволявайте сексуален контакт.

ДЕВА

Успехите ви са впечатляващи, въпреки че денят е почивен. Не допускайте проблеми на работното си място заради липсата на такт и нежелание да признаете правотата на колегите си. Използвайте деня и приключете със започнати и все още незавършени задачи, за да не създадете впечатлението, че сте безотговорни. Очаквайте нови запознанства и неочаквани и незабравими романтични приключения. Семейните жени да не изневеряват. Желанието за сексуални наслади с друг партньор е повод за неразрешими проблеми с брачния партньор.

ВЕЗНИ

Споделяйте и разказвайте само най-необходимото за служебните си планове, ако в почивния ден няма как да го премълчите пред познати и близки.  Всички разговори са успешни, ако сте предпазливи. На вашето работно място цари хармония. Избягвайте срещи с непознати хора, целящи да получат информация, свързана с професионалните ви планове. В интимните отношения се радвате на приятни изживявания. Не допускайте ревност или интриги да съсипят хармонията помежду ви. Въпреки, че сте уморени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо.

СКОРПИОН 

Бъдете упорити и аналитични към пропуските си в този почивен ден, защото след изживяния миг на слава може да затънете в проблеми. Проявата на доверчивост и податливостта ви на влияние не превръщайте в причина да отстъпите от принципите си. Над вас е надвиснала сериозна заплаха от провал на работното място. Не споделяйте с околните любовта си, за да не изживеете разочарование заради опитите на неприятели да блокират личния ви живот. Не пропускайте да докажете на любимите си хора, че сексуалният ви живот с тях е удоволствие за вас. 

СТРЕЛЕЦ

Не проявявайте егоизма си и не се опитвайте да блеснете със знания, за да не се изложите в почивния ден. Не реагирайте прибързано, каквото и да се случва около вас или със самите вас. Субективизма в оценките ви е във ваша вреда, защото ви обвързва с неподходящи, вместо с подходящи партньори. Денят е благоприятен за вас, скъпи жени. Съдбата им обещава нови романтични запознанства. Опитайте се да изгладите отношенията си с любимите си хора, особено ако снощи сте получили отказ за сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Деня е почивен и ви съветвам да не показвайте неприязънта си към хора, които ви унижават. С проявата на безразличие, ще ги притесните повече. Не бъдете заядливи и отмъстителни, защото те очакват точно това. Не усложнявайте отношенията с колегите си. Бъдете разумни  и не рискувайте. Завършете служебните си задачи. Ако сте решили да сключвате брак по сметка, днес можете да срещнете подходящия партньор. Помислете си дали това е мечтаното от вас щастие. За да сте сигурни, че ще впечатлите сексуалните си партньори, се съобразявайте с желанието им в леглото.

ВОДОЛЕЙ

Приемете без колебание и притеснение сътрудничеството с хора на науката, въпреки че денят е почивен, но е добър за разговори. Обмислете предстоящите промени, ако са свързани с професионалното ви развитие и извлечете максимална полза за себе си. Изпълнете отговорно и внимателно поставената ви за пореден път важна задача. Прибързаността в разговорите с любимите ви хора е причина за неразбирателство. Не са уверени в чувствата ви и искат да се разделите. Няма да сте готови за сексуални удоволствия вечерта, а това е още един повод за разправия. По-добре не ги пропускайте.

РИБИ

Впечатляваща е активността ви, която и в почивния ден ще ви донесе очакваните положителни резултати.  Не се доверявайте на злонамерени съветите на непознати хора, попаднали случайно около вас. Успехите, които жънете на работното място ви зареждат със задължителната доза оптимизъм, за да продължите уверено напред. Пазете се от влиянието на ваши близки, които искат на всяка цена да ви подтикнат към нови запознанства, дори и ако сте сключили брак. Не одобряват интимната ви връзка. Опитите им да ви разведат и обвържат с нежелан от вас партньор ви депресират.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп