Хороскопът на Алена: Лъвовете предизвикват завист, неочакван успех за Девите

ОВЕН

Постарайте се да завършите планираната работа, въпреки че деня е почивен. Начинанията са нежелателни. Активността на работното ви място и опитите да наставлявате ще раздразнят колегите ви. Денят може да ви донесе разочарования, свързани с безпричинната агресия на ваши роднини, които са ви нападнали с обидни думи. Защитете се и им забранете да идват в дома ви. Близките ви са очаровани от вашето внимание, партньорът ви дарява романтични мигове. Интимният ви живот е зареден с активен секс. Ограничете контактите си, отменете срещите си и поканите за гостуване, за да си почивате. 

ТЕЛЕЦ

В почивния ден не допускайте до себе си хора, за които сте сигурни, че целят да извлекат полза от вас и след това да ви забравят. Няма смисъл да се чувствате унизени. Не правете непоискано добро, за да не си спечелите неприятели. Резултатите на вашето работното място днес зависят само от вас. Ще се сблъскате с интриги, които ще ви разстроят, ако се вживеете в нечии непочтени действия. Не си мислете, че проблемите в семейството ви, свързани с ваши постъпки, които са наранили близките ви, ще отминат без следа. Вашето отношение към любимия ви е причина за невероятните сексуални изживявания или пък за тяхната липса.

БЛИЗНАЦИ

Не се изненадвайте, ако в почивния ден ви направят неочаквано предложение за пътуване и делова среща в чужбина. Приемете го без колебание, а успехът е с вас. Прибързаните решения са причина за необмислени действия. Избегнете ги и вместо да си създавате проблеми завършете служебните си задачи и вечерта се отдайте на отдих и развлечения. С любимите си хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите, мили жени, дори и ако са ви ядосали така, че сте си поплакали на воля. Не изневерявайте!  Ще си спестите скандал и отказът им от сексуални удоволствия. 

РАК

Не прекалявайте с претенциите си към вашите близки. Ако и в почивния ден се налага да работите, не отказвайте предложената помощ. Стабилизирайте отношенията си на вашето работно място. Вероятността да изживеете триумф от постигнатия професионален успех е голяма. Всички начинания са успешни, дори и ако на пръв поглед ви изглеждат невъзможни. Предпазвайте се от проблеми в семейството и не давайте големи суми за ненужни покупки или за задоволяване на женските си капризи. Вечерта се постарайте да изгладите острите ръбчета и се отдайте на сексуални наслади.

ЛЪВ

Успехите ви ще предизвикат за пореден път завистта на околните, ако работите и в почивния ден и прекалявате със самохвалството за вашите невероятни постижения. Трудностите са породени предимно от странични фактори, с които ще се справите, ако не се ядосате и си наложите търпение. Не пропускайте да се наспите добре. Следобед сте в състояние да избегнете разправиите с близките си, като премълчавате, ако сте виновни и ви критикуват. Вечерта бягате от интимни мигове, заради обидата, която ви е трудно да преглътнете, но е по-добре да сте компромисни и да не се лишите от сексуални удоволствия.

ДЕВА

Промените в почивния ден, може да ви донесат неочакван успех, ако са добре обмислени. Все пак, каквито и да са вашите планове, вечерта не пропускайте почивката и приятните срещи с приятели. Бъдете спокойни и уверени, за да се справите с всичките си задачи. Деловите разговори са успешни. През деня имате много работа и сте уморени още в ранния следобед. Вечерта си останете у дома и си почивайте след напрегнатия ден в компанията на семейството и на любимия си. Подгответе романтична вечеря. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение.

ВЕЗНИ

Общувате трудно, заради нежеланието ви за компромиси в семейството. Инатът ви вреди в този почивен ден. Новите запознанства няма да ви помогнат да преодолеете кризата в отношенията. Със служебните си задачи се справяте отлично, но е по-добре да отложите деловите срещи и разговори, за да си спестите проблемите. Бъдете готови на компромиси при обсъждането на семейни проблеми, за да избегнете разправията с вашите родители, които и без това не одобряват брака ви, а днес за пореден път правят опити да го съсипят. Вечерта си легнете рано и пропуснете сексуалните удоволствия, ако не сте във форма. Партньорът ви ще прояви разбиране.

СКОРПИОН

Въпреки че деня е почивен не е изключена възможността да уговорите условията и да започнете успешна дейност. Бъдете внимателни в натоварването с работа и вечерта отделете време за отдих и развлечения. Ще се наложи с упоритост и търпение да отстоявате принципите си - почти непосилна задача. В личните отношения сте задължени да сте умерени и отговорни към вашите близки, към съпруга и децата си, а ако не сте семейни - към любимия си. Овладейте емоцията и избегнете скандал, който може да ви лиши от сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Вашата самоувереност и активност на работното си място не ви носи полза в почивния ден, а ви печели врагове. Близките ви отново са засегнати, че не сте спазили дадено обещание. Начинанията са успешни, за да подготвите основата на вашата материална стабилност. Не инвестирайте, без да сте преценили риска. Не пътувайте. През деня разправията с вашите близките е породена от различие в мненията ви, но сте в състояние да я избегнете, като подходите с женска хитрост и добронамереност. Настроението ви не е добро и вечерта може да се лишите от сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Отложете взимането на важни решения, ако в почивния ден сте разсеяни и особено ако са свързани с вашите колеги или новите ви служебни задължения. Очаквайте новина за приходи. На работното място успехът е с вас. Оптимистичното ви настроение ще ви помогне бързо да преодолеете трудностите. Не сте готови на компромис в отношенията с брачната си половинка. Назрява решението за развод, ако неразбирателството продължи и днес. Не допускайте сексуалните удоволствия да ви омаят, защото сдобряването е моментно и след това ще страдате още повече.

ВОДОЛЕЙ

Денят е почивен и ви носи приятни, но и не малко неприятни емоции. Зависими сте от средата, в която се намирате. Съветвам ви вечерта да си останете у дома или пък да се отдадете на развлечения с приятна компания. Ще отхвърлите много работа, но резултатите са далеч от очакваните. Няма да сте доволни и от подписаните договори и споразумения. Разчитайте на интуицията си в личния живот, за живеете в хармония с брачния си партньор. Вие сте дистанцираните и не желаете да промените поведението си. Сексуалните удоволствия са желани от вас, но се инатите и не поднасяте извиненията си.

РИБИ

Тези от вас, които са изпълнени с желание за работа, да не започват нови задачи в почивния ден, защото няма как да ги завършат в рамките на работното време. Запазете спокойствие и не се ядосвайте на грешките на колегите си. Ако работите в съдружие ще получите похвала, а през седмицата - заслужено парично възнаграждение и обществено признание. Вечерта почивката е задължителна. Не позволявайте странични фактори да усложнят отношенията с близките ви, скъпи дами, заради склонността ви бързо да се обиждате и да потъвате в мълчание. Сексуалните ви отношения зависят от вашето настроение, но е най-добре да не ги пропускате. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп