Хороскопът на Алена: На Овните не им се пазарува, Стрелците да избягват досадници

Photo by cottonbro from Pexels

ОВЕН

Не допускайте нови грешки в общуването с вашите колеги в почивния ден. Приемете критиката с разума си и обсъдете претенциите им към вашата работа и причината, поради която ги чувате. Деловите разговори са успешни. Ако имате възможност ги проведете в ранния следобед. Не е изключена разправия у дома заради нежеланието ви да пазарувате следобед. Приключете отношенията си с роднини, които правят опити да навредят на личните ви отношения. Изгладете недоразуменията и не се лишавайте от сексуалните мигове, които ви принадлежат въпреки завистта на околните. Бъдни вечер е!

ТЕЛЕЦ

На работното ви място, въпреки че деня е почивен, се редуват успехи с неуспехи, заради невъзможността да сте постоянни в изискванията си. Много от вас ще изпитат желание да творят, но не трябва да се отклонявате от преките си служебни задължения и да вредите на авторитета си. Върнете взетите заеми от ваши приятели. През деня си създайте приятни емоции, поканете си гости или отидете при приятели. Вечерта си останете у дома, подгответе трапезата и празнувайте Бъдни вечер. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на вечерта. 

БЛИЗНАЦИ

Време е в днешния почивен ден да постигнете компромис свързан с противопоставянето ви на плановете на вашите колеги за подобряване на работата, които не са за изпускане. Завършете започнатите задачи, за да избегнете критиката на началниците си. Кратко пътуване ще ви изпълни с надежда, че новите ви планове са осъществими. Няма как да избегнете проблемите в семейството си. Бъдете сговорчиви, ако ви молят да свършите някаква работа у дома. Вечерта подгответе трапезата за Бъдни вечер и не пропускайте сексуалните удоволствия. 

РАК 

Обмислете добре действията си в този почивен ден. Бъдете решителни в постъпките, за да имате успех. Въпреки трудностите имате възможност да реализирате всичките си планове и идеи от изминалата седмица. Партньорските отношения с представителите на противоположния пол може да разочароват. Близките ви са изненадани от рязката промяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Споделете с тях притесненията си. Подгответе Бъдни вечер. Вечерта изобщо не сте настроени за сексуални наслади, но е във ваша полза поне да се отдадете на интимни разговори и почивка. 

ЛЪВ 

Неочаквани постъпки на ваши колеги са причина за усложняване на отношенията ви още от сутринта в почивния ден. По-добре премълчавайте и не показвайте лошия си характер, раздавайки правосъдие на ляво и на дясно. Очаквайте финансови постъпления, въпреки необходимостта от отстраняване на служебни пропуски и грешки. Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде повод за интриги за вашата непочтеност, но е Бъдни вечер и искате да сте с близките си.  Докажете на интимната си половинка, че истината е друга, за да избегнете раздяла или липса на сексуални удоволствия. 

ДЕВА 

Пътувайте, ако в почивния ден няма да навредите на професионалните си планове. Постарайте се без отлагане да приключите със започнатите спешни задачи. Не допускайте финансови загуби. Всички ваши грижи са породени от липсата на желание за активна работа. След работа направете планираните покупки за дома. Вечерта очаквайте романтична среща, която ще ви зарадва, защото ви помага да избегнете самотата в тези дни, ако не сте семейни и нямате любим човек до себе си. Празнувайте Бъдни вечер. Не пропускайте интимните мигове и сексуалните удоволствия. 

ВЕЗНИ

Неприятели се стремят да ви представят в неблагоприятна светлина. Работата ви спори, въпреки че деня е почивен. Пътуване ще ви се отрази добре и скоро ще ви донесе отлични финансови постъпления. Не споделяйте с вашите колеги намеренията си да осъществите делова среща, за да не ви изпреварят и провалят, но нека бъде кратка, за да се приберете навреме у дома. Отношенията с близките ви са нестабилни, заради прояви на ревност от тяхна страна. Добре знаете какво и защо се случва, но този факт не ви пречи да сте инатливи. Празнувайте Бъдни вечер и си простете. Не е изключено да се разминете със сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Не допускайте да ви изненадат с пропуски на работното място, които не са споделили с вас и се налага да ги отстранявате в почивния ден. Грозят ви сериозни финансови проблеми, ако не сте в състояние да отстраните бързо причината. Не разчитайте на помощ. Не забравяйте, че безотговорното отношение на колегите ви няма как да се промени. Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са сериозни, но изобщо не бива да ви притесняват. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата привързаност на своята половинка. Празнувайте Бъдни вечер. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Ако сте решили да пътувате в този почивен ден ще се изнервите до крайност. Следобед избягвайте общуването с досадници, които ви губят времето. Заедно с вашите колеги ще постигнете по-големи успехи. Напрегнати сте заради отговорните и спешни задачи, които трябва да завършите. Приходите ви са навременни и впечатляващи. Не се колебайте да предложите пътуване на любимите си хора в следващите почивни дни, а днес празнувайте заедно Бъдни вечер. След това посетете ваше любимо заведение и когато се приберете се отдайте на сексуални наслади. 

КОЗИРОГ 

Не се преуморявайте заради желанието си да се захванете със задачи на ваши колеги, при това в почивния ден. Не сте достатъчно компетентни. Ще предизвикате подигравки, които ще ви засегнат. По-добре се откажете да раздавате помощта си. Завършете рутинните си задачи и не проявявайте ината си, само защото сте решили да не се предавате. Семейните да не се лишават от вниманието на близките си и да споделят проблемите си с тях. Сексът може да ви разтовари от напрежението през деня и да заличи разочарованията, които сте изживели. Вечерта подгответе трапезата за Бъдни вечер!

ВОДОЛЕЙ

Днес денят е почивен, а вие сте изпълнени с планове, идеи и нови надежди. Обмислете нови възможности за професионална изява. Успехите ви ще станат причина за усложняване на отношенията с хората от професионалното ви обкръжение. Погрижете се за собствените си потребности и не обгрижвайте само близките си. В интимните отношения ще имате успех, ако не изневерявате и си спестите хвалбите колко сте ухажвани и желани. Вашето поведение се проектира и върху сексуалните желания на интимната ви половинка. Празнувайте Бъдни вечер!

РИБИ

От сутринта в почивния ден се заемете с най-трудните си задачи. Отхвърлете ги като проявите творчество в работата си и не разчитате на рутината, която не винаги ви носи успех. Ще си гарантирате финансова стабилност. Неочаквани промени ще погълнат част от деня ви. Пътуванията са полезни, ако сте внимателни зад волана, дори и ако са с близките ви в празничния ден, защото са начин да се освободите от напрежението. Вечерта пригответе трапезата за Бъдни вечер, а след това се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални наслади. 

Коментари

Задължително поле