Хороскопът на Алена: Непредвидени разходи за Овните, инвестиции носят печалба на Телците

ОВЕН

Склонни сте да изпаднете в лишения, заради непредвидени разходи, които няма как да не направите в почивния ден. Неудобството ви да отказвате заеми не е причина да си създавате трудности и да рушите материалната си стабилност. Проведете деловите си разговори, ако имате търпението да сте тактични и да не прекъсвате събеседника си. Запознанствата ви в личен план могат да прераснат в сериозна интимна връзка. Вечерта създайте романтична обстановка в дома си, дори и ако сте уморени, а сексът ще ви достави удоволствие. 

ТЕЛЕЦ

Имате възможност да осъществите нови запознанства, въпреки че денят е почивен. Обмислете правилните инвестиции в следващите дни, за да ви донесат печалба. Разговорите са успешни. Проявете такт и премълчавайте, ако ви критикуват. Ще си спестите неприятности заради ваши необмислени и прибързани изводи, които сте споделили с вашите колеги. В този ден не се изкушавайте да уговаряте романтични срещи, ако не сте опознали добре човекът, който ви привлича. Не допускайте сексуални контакти със случайни партньори. 

БЛИЗНАЦИ 

Запознанствата в почивния ден са добра основа за бъдещи ви успехи. Очаквайте предложения за срещи в професионален и в личен план. Стремите се да покажете на новите си познати, че сте добронамерени. Предпазвайте се да не споделите повече от позволената информация. Бъдете предпазливи, ако ви предлагат участие в нови проекти, изискващи инвестиции, за които не сте подготвени. Можете с лекота да направите някои промени в личният си живот, мили дами. Ключът към успеха е в умението ви да прощавате на близките си. Не проявявайте ревността си, за да не съсипете вечерта с интимния си партньор и сексуалното удоволствие да си остане мечта. 

РАК 

Денят е почивен, но ви зарежда с положителни емоции, с шанс да творите и с успех. Стабилизирайте вече постигнатото на работното си място, без оглед на препятствията по пътя ви. С упоритост ще се справите, каквото и да става около вас, каквито и трудности да ви създават вашите колеги. Запазете доброто си настроение през целия ден. В този ден ви е невъзможно да сте верни на интимния си партньор. Флиртувате пред всички, обсебени от един чаровник. Не се надявайте на сексуални мигове тази вечер, защото сами сте допуснали ревността да отдалечи любимите ви хора.

ЛЪВ

Очаквайте обаждане, свързано с делови предложения, които ще ви изненадат преди обед в този почивен ден. Ще постигнете материални успехи с помощта на партньорите си, на които може да се доверите напълно. Бъдете търпеливи и се доверете на интуицията си при взимане на решение да съкратите част от вашите служители. Пътуванията са успешни. Вечерта се приберете у дома или отидете на романтична среща с любимия си. Защо да се отказвате от интимните мигове, след като, ако сет семейни, можете да откажете гостуване при приятели и да се отдадете на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Журналистите и репортерите да внимават и да преценяват правилно думите си, особено заради случващото в държавата в този почивен, но и изборен ден. Уговорете среща с ваши делови партньори, с които искате да създадете съдружие. Днес имате задачата да уточните детайлите за съвместната си работа. Стабилизирайте постигнатото. Вечерта бъдете със семейството си. Несемейните жени ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща, която ще се превърне в интимна връзка. Интимните ви контакти изискват крайна предпазливост, защото сте податливи на инфекции. 

ВЕЗНИ

Денят е почивен, но за вас е изпълнен с активна творческа дейност. Успявате да се справите на работното място и у дома с всички изостанали задачи, които ви притесняваха през изминалите дни. Очаквайте добри приходи. По този начин ще си извоювате и възможността да осъществите новите си идеи. Стабилизирайте завоюваните професионални позиции. Вечерта бъдете с любимия си. Изживейте приятни романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желаните и от двама ви сексуални изживявания.

СКОРПИОН

Подвластни сте в почивния ден на желание да се отдадете на анализ и оценка на постигнатото. Не пропускайте възможността да поднесете идеите си на ръководството. Ако сте решили да инвестирате в строителния бизнес, не рискувайте. Обмислете намеренията си, ако нямате опит. Бизнесмените, които са изнесли дейността си зад граница, могат да предприемат успешни инвестиции и в родината си. В този ден бъдете внимателни с близките си. Не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при среща с интимния си партньор. Проблемите ви в сексуално отношение се дължат на липсата на самочувствие.

СТРЕЛЕЦ

Материалното начало е водещо и сте готови на всичко, за да изкопчите повишение на заплатата, въпреки че ден е почивен. Не провеждайте разговори по тази тема, ако не ви попитат за мнение. Ще сте губещи, ако започнете първи да настоявате. Не се съгласявайте да приемете допълнителна работа, защото ще се провалите заедно с колегите си и след това ще плащате с тях за грешката си. Запознанствата в личен план могат да прераснат в сериозна връзка. Романтична среща ще засили желанието ви за създаване на семейство. Вечерта бъдете мили, а в леглото не проявявайте агресия, за да накажете усъмнилия се във верността ви. 

КОЗИРОГ

Прекалено сте емоционални в почивния си ден. Ако не овладеете чувствата си ще си навлечете сериозни проблеми. Бъдете умерени и задълбочени в работата си, ще имате успех. Не позволявайте на емоцията да се излее в агресия срещу вашите колеги. Ще спечелите добри пари, ако завършите в срок започнатите задачи и не се впускате в необмислени начинания. Влюбените могат да споделят чувствата си. Не пропускайте тази възможност. Вечерта ще изживеете незабравими романтични мигове, съчетани с невероятни сексуални изживявания, каквито и вие самите не сте очаквали. 

ВОДОЛЕЙ

Материалните ви стремежи и намерението ви да сте дейни са причината за проблеми в семейството ви в почивния ден. Не разчитайте, че ще успеете да поднесете като оправдание важността на деловите си срещи. Общуването ви се отдава с лекота. Ще избегнете проблемите, ако сте убедителни и сговорчиви и не настоявате на всяка цена да се съобразят с вашите виждания. Не се впускайте в любовни авантюри, за да мъстите заради съмненията, че интимния ви партньор ви е изневерил. Поговорете и изяснете всичко свързано с причината за съмненията си в изневяра. Сексът ще ви сближи, дори и ако сте се скарали. 

РИБИ

Ще се разочаровате от некоректното поведение на хора, които са поискали помощта ви в почивния ден, но не са ви благодарили. Не го преживявайте изобщо и не натоварвайте психиката си с негативни емоции. Не ви се случва за първи път. Не се натоварвайте с работа, която не сте длъжни да свършите, само защото вашите колеги са ви помолили. Вечерта отидете с любимия си на ресторант. Не прикривайте чувствата си. Сексът трябва да бъде желан и от двама ви, ако искате да ви бъде приятно.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп