Хороскопът на Алена: Овните да не пътуват, Телците заети със служебни задачи

Photo by Taras Makarenko from Pexels

ОВЕН

Забравете намерението си да пътувате с вашите близки, въпреки че денят е почивен, защото сте уморени. Напрежението ви вреди. На вашето работно място бъдете умерено активни. Бъдете предпазливи при делови разговори и срещи, ако се налага да ги провеждате в този ден, защото сте разсеяни и може да се провалите или да не чуете важно изказване. Не уговаряйте романтична среща. Последствията могат да бъдат неочаквани заради желанието ви да анализирате действията и недостатъците на партньорите си и непрекъснато да ги критикувате.  Не се надявайте, че ще ви простят и забравете за мечтаните сексуални мигове. 

ТЕЛЕЦ 

От една страна сте заети със служебни задачи, а от друга искате да си дадете часове за отдих, но това е възможно едва след като завършите работата си, въпреки че денят е почивен. Трудно заради умората предишните дни да се съсредоточите в задълженията си. Избегнете допълнителното напрежение. На работното си място за ваша изненада ще жънете успех. Близките ви ще очакват да се приберете за вечеря и да приготвили вкусотии. Сторете го, за да избегнете ново напрежение. Откажете се от мечтите за сексуални удоволствия, ако не сте преодолели кризата в отношенията си. 

БЛИЗНАЦИ

Денят е почивен и напрегнат, натоварен с много работа, но ви носи положителни емоции, ако избегнете срещите с приятели и роднини, които са предимно ваши дразнители. Ако се налага да се заемете с нови задачи, не мърморете, а си наложете спокойствие и бъдете отговорни. Обсъдете с вашите колеги новите си делови идеи, без да поставяте тяхното начало. През целия ден сте в добро настроение, но вечерта ще ви зарадва приятна новина, свързана с личния ви живот. Ако сте създали скоро семейство, може да свързана с обакваното дете. Не пропускайте да се насладите на незабравими сексуални удоволствия. 

РАК

Позволете си един ден усамотение, а и почивен и  се отдайте на хобито си и на приятни мигове с най-близките си хора. Налага ли се да работите, завършете задачите си до обед,  с увереност че ще се справите. Очаквайте новина за приходи. Оптимистичното ви настроение ще ви помогне бързо да преодолеете трудностите. Не изневерявайте, дори и само с флирт, който според вас е невинен, както е едно приятелско кафе, но ще нараните интимната си половинка, защото са най-близкия човек все не ви остава време. Сексуалният ви живот е незадоволителен и ви депресира. 

ЛЪВ

Денят е почивен , но е изпълнен с работа, която е свързана предимно със семейството и с покупки на трайни хранителни продукти. Успешното приключване на служебни задачи ви носи признание.  На работното място бъдете перфектни, ако искате да получите заслужено повишение. Бизнесмените  днес да не уговарят инвестиции. Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като ви разкрият. Мислите, че сте неотразими и неустоими. Това мнение не ви дава право да изневерявате, защото сексуалните удоволствия ще ви излязат през носа още тази вечер. 

ДЕВА

Бъдете внимателни при среща с делови партньори. Предложение да се включите в нов бизнес изисква да сте предпазливи, за да не се окажете  губещи. Чете внимателно клаузите в договорите, които подписвате. Не се вживявайте в опитите да ви въвлекат с поредните семейните разправии, породени от роднински свади и имотни делби, с които ви занимават в този почивен ден. Нежеланието да разберете интимните си партньори е повод за разправии у дома, които ще ви напрегнат и изнервят. Не реагирайте прибързано и импулсивно, за да не отдалечите мечтаните сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Не се изкушавайте да се намесвате в разговори, свързани с интриги, сриващи нечий авторитет, дори и да ви впечатлява нечия наглост и непочтеност. По-добре е да сте дистанцирани. Намесите ли се ще си спечелите неприятели. Деловите срещи в почивния ден няма да ви донесат успех. Разсеяни сте и е по-добре да не прекалявате с натоварването на работното място. Вечерта се срещнете със стари приятели. Откажете се от уговаряне на романтични срещи, защото е възможна проява на ревност. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ще ядосате близките си и заради вашето предателство ще се развихри скандал и отказ от сексуални наслади. 

СКОРПИОН

Откажете се от планираното пътуване, защото ще си развалите настроението в почивния ден. Причината са капризите на вашите близки. На работното място не спорете заядливо с вашите колеги. Използвайте възможността за запознанства и пътуване извън страната, които неочаквано ще ви разкрият нови възможности за професионална изява. Вечерта ще се чувствате най-добре сред близките си и спокойствието на своя дом. Отложете поканите за гостуване и не канете гости, почивката от хора и разговори е най-доброто лекарство. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си. 

СТРЕЛЕЦ

За съжаление няма да ви подминат трудностите, колкото и да се надявате, особено ако харчите неразумно парите си. На работното си място се заредете с търпение, въпреки че деня е почивен и не ви се работи. Вместо да се инатите и да бъдете нервни и избухливи, проявете нужната активност и задълбоченост, за да отхвърлите задачите си и вечерта да се отдадете на почивка. Срещнали сте впечатляваща личност, която не ви позволява да я забравите. Днес вечерта сте си уговорили среща и тръпнете в очакване на истината - дали е мечтаното партньорство или поредното разочарования. Не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Пред вас е един почивен ден, спокоен и отреден за активна и ползотворна работа. Не се изкушавайте за пътувате. Предприемете промени само ако целите ви за постижими. Ако заемате ръководна позиция не мислете, че днес имате право да изисквате от служителите си на работят повече от допустимото. Нежеланието ви да разберете партньорите си е причината за раздразнителност и агресивно поведение и ще предизвика сериозни конфликти в семейството ви. Не се поддавайте на провокациите на близките си, проявяващи ревността си, целящи да ви ядосат, за да се откажете от сексуалните удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Най-добре е, стига да имате възможност, да работите у дома в почивния ден, защото сте податливи на здравословни проблеми и настинки. Тези от вас, които са длъжни да отидат на работното си място, да са предпазливи. Жънете успехи, които дразнят неприятелите ви. И днес се опитат да ви злепоставят. Не пътувайте. Рискът от проблеми в личните отношение съществува, ако закъснеете за уговорената среща. Не се изкушавайте от инцидентен сексуален контакт, защото сте податливи на инфекции на половите органи, които трудно ще излекувате. 

РИБИ

През целия  почивен ден сте подложени на изпитания. Близките ви постоянно ви засипват с невъзможни искания, които ви изнервят и депресират. Заредете се с добро настроение. Стабилизирайте постигнатото до момента и забравете за начинанията в този ден, дори и да ви изкушават. Спокойствието в дома ви е най-доброто лекарство срещу умората. Приберете се и си почивайте. Ако имате намерение да се отдадете на интимни мигове ще останете разочаровани от себе си. Не сте във форма. По-добре си легнете рано и не си създавайте комплекси заради сексуален провал. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп