Хороскопът на Алена: Овните започват стабилен бизнес, Телците с финансови затруднения

ОВЕН

Въпреки че денят е натоварен, сте инициативни и се справяте без проблеми със служебните си задължения. Очаквайте приходи. Успехът е с вас, ако сте упорити и не се отказвате от допълнителната работа. Имате възможност да регистрирате ваша фирма и да започнете бизнес, даряващ ви финансова стабилност. Изпълнени сте с желание да наложите мнението си по семейни въпроси и възникнали проблеми на всяка цена, без да се съобразите с желанието на близките си. Отдалечавате партньора си от себе си и се лишавате от полезния и зареждащ ви със сили секс. 

ТЕЛЕЦ

Денят ви носи успех, въпреки че сами сте в състояние да си създадете финансови затруднения. Полезни са добре обмислените начинания и деловите срещи. На работното си място избягвайте прибързаните действия, за да не пропуснете мига, в който ще си извоювате признание и ще достигнете до нов професионален връх. Споделете с близките деня си, отидете на гости, на покупки или на екскурзия, за да не се сърдят, че сте отпуснати и без желание за разговори и за приятни емоции. Откажете се от секса, ако нямате желание. По-добре е да сте искрени. Не наранявайте децата си, само защото нямате време за тях, за да не се окажете в изолация в дома си.

БЛИЗНАЦИ

При служебни срещи не поставяйте непосилни изискванията на деловите си партньори. Подкрепата им е важна за вас в този ден, а късметът може да ви изневери. Предпазвайте се от необмислени изказвания на работното място, за да не провалите плановете си за деня, които, ако сте умерени и разумни сте в състояние да осъществите успешно. Няма причина да не отидете на вечеря с любимите си хора, ако сте я обещали предварително, защото яда им може да ви дойде в повече в този ден. Семейните са задължени да спазят даденото обещание и да заведат близките си на ресторант или да гостуват при възрастните си роднини.

РАК

Изкушението да рискувате в този ден, вместо да се заемете с рутинните си служебни задължения, ви носи трудности. Ще ви бъде невъзможно да възстановите бързо загубите. Не ви съветвам да действате инатливо и да се впускате в начинания. Служебните ви задачи за деня са достатъчни, за да не се провалите. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с любимите хора. Те страдат заради невъзможността да сте по-често заедно. Сексуалните удоволствия не са на първо място вечерта, но са за предпочитане пред чашката с колеги или приятели, която след като се приберете е повод за разправии.

ЛЪВ

Не ви съветвам да се отдавате на активна работа, обсебени от желанието да печелите много и бързо, а и вие имате право на почивка. Материалните ви стремежи ви вредят и в този ден блокират приходите ви. Днес късметът не е на ваша страна, нито лесните начини за печалба, а деловите познанства не са подходящи. Денят ви е наситен с тревоги, причинени от роднини, които не знаят какво точно им се случва и няма как да сте им полезни. Вечерта възстановете хармония в отношенията си с вашите близки, а също и с възрастните си роднини. Сексуалните удоволствия ще ви се отразят добре, дори и сте изморени.

ДЕВА

Заредете се с оптимизъм и успехът ще бъде с вас на работното място. Трудностите са свързани с личния ви живот и с нежеланието ви да признаете грешките си пред вашите близки. Срещите с вашите делови партньори са успешни. Бъдете отговорни, ако подготвяте документи, свързани с международни договори. През деня обърнете внимание на семейството си, ако сте го създали и ако сте имали разправия докажете, че сте готови на примирие и чувствата ви не са се променили. Справете се със семейните си задължения, за да не се лишите окончателно от интимните мигове.

ВЕЗНИ

Денят е успешен за вас, ако се заемете сериозно и задълбочено с текущите си служебни задължения. Не предприемайте промени уверени в късмета си, защото днес той може да ви изневери. Стабилизирайте отношенията с колегите си, за да разчитате на успех на работното си място, ако сте намерили партньори, които ви подкрепят в начинанията. Вечерта продължете разговорите у дома. За да се справите с проблемите е добре да си наложите спокойствие. Сексът изобщо не е приоритет на интимната ви половинка и тази вечер. Не изневерявайте, дори и да сте обзети от желание за мъст.

СКОРПИОН

До обед не уговаряйте делови срещи, защото имате право на почивка, а и не са благоприятни за вас. Работата ви спори, ако не се занимавате с проблемите на вашите колеги или на досадни роднини, които упорито ви преследват с исканията си. Възможни са разходи, които водят до финансови загуби, ако прекалите с ненужни покупки. Променили сте се заради новости на вашето работно място, които вредят на личните ви отношения. Не се изненадвайте, ако отношението на близките ви също се е променило. Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо обществено положение и ще сте по-заети.

СТРЕЛЕЦ

В този ден в професионален план успехът е с вас. Очаква ви реализация на ваши нови проекти. Запознанствата са нежелателни, а също и изясняването на проблемите с вашите близки. Очаквайте нови делови предложения и се доверете на партньорите си, но въпреки това бъдете и бдителни, за да не пропилеете възможностите за финансова стабилизация. В личният живот постигате спокойствие. Ако сте срещнали подходящата половинка обявете годежа си. Отдайте се на сексуални удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, ако сте сигурни в чувствата си.

КОЗИРОГ

Не уговаряйте проекти и не давайте съгласие да инвестирате, ако не сте уверени в печалбата от участието ви в предложеното начинание. Предпазвайте се от финансови загуби. Бъдете коректни и отговорни на вашето работното място и проявете търпение към колегите си. Бъдете естествени и не играйте роля, която не ви носи полза и възхитата на околните. Бъдете тактични, ако близките ви са допуснали грешка в поведението си. Не си струва да се стига до скандал. Няма защо да си разваляте настроението. По-добре се отдайте на приятни разговори, вечеря и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Успехът е с вас, ако се занимавате с бизнес и имате намерение да разговаряте, за да се справите с проблемите, които ви създават вашите съдружници. Бъдете безкомпромисни, ако са непочтени с вас и приключете отношенията си. Имате възможност да блеснете със знания и да впечатлите дори непознатите, присъстващи на служебно събрание. Няма да срещнете разбиране в семейството си заради днешното отсъствие от дома. Претенциите на близките ви ще доведат до скандал. Сексът няма да ви достави удоволствие, затова по-добре се откажете от интимните мигове.

РИБИ

В този ден се постарайте да не пилеете време и да отхвърлите служебните си задачи в рамките на работния ден. Вечерта ще се справите с личните си проблеми. Не отказвайте допълнителната работа, ако ви носи добра печалба. Задължителният анализ на постигнатото до момента е във ваша полза. Очертават се проблеми в личните ви отношения заради любовните ви авантюри, които са излезли на бял свят, а вие изобщо не предполагате, че може да наранят брачната ви половинка. Новите любовни връзки ще ви донесат само разочарования и сексуално неудовлетворение.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп