Хороскопът на Алена: Овните срещат полезни хора, Телците се справят с изостанали задачи

ОВЕН

Днес, в почивния ден, се чувствате в свои води на работното място. Постарайте да сдържате емоциите си и да завършете работата си. Ще срещнете хора, които ще ви обогатят с нови знания и ще ви бъдат полезни. Не се ядосвайте заради чуждите грешки, дори и ако вредят на работата ви при ретроградното движение на Меркурий. Стига да можете ги поправете и продължете напред.  Днес бъдете отговорни. Предупреждавам ви за проблеми в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, ако не сте съхранили добрия тон в отношенията си. 

ТЕЛЕЦ

Използвайте възможността да се справите с изостаналите задачи, въпреки че деня е почивен. Не се натоварвайте с няколко наведнъж. Степенувайте ги по важност, в рамките на позволеното заради ретроградния Меркурий, за да не се преуморите. Отложете деловите срещи и разговори. Не са изключени влияния отстрани, които ще се отразят неблагоприятно на работата ви. Не се включвайте в съмнителни търговски сделки. Не закъснявайте много, за да не изнервите близките си, особено ако сте обещали вечерта да отидете на заведение. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра, която никак няма да се хареса и на любимия ви. 

БЛИЗНАЦИ

Денят е почивен и ви напрегнат, но успешен. Освободете се от песимизма си. Не позволявайте да провалят шансовете ви за материална стабилизация, въпреки, че сте неуверени в силите и възможностите си. Работете концентрирано и без да отклонявате вниманието от професионалните си задължения и ще имате успех. Очаквайте предложение за работа, но бъдете внимателни, защото Меркурий е ретрограден. Чувствата ви към вашите половинки са по-силни от всякога. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимния си партньор или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия. 

РАК

Запознанствата на работното място в почивния ден ще ви създадат сериозни проблеми, ако са свързани с професионалните ви планове. Не се обвързвайте с новите си познати и работете сами, защото ще претърпите загуби особено при ретроградния Меркурий. Дългоочаквана вест, която ще научите при внезапното провеждане на делова среща, е гаранция за постигането на поставената цел. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близки си роднини. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си. 

ЛЪВ

В този почивен ден очаквайте нови предложения за нова дейност, но също и трудности на работното място. Не бързайте с обещанията за инвестиции, дори и ако са ви предложени от ваш партньор, за да не си заслужите наказания заради ретроградния Меркурий. На всички, които и днес работят активно и гонят поредната цел, звездите напомнят, че трябва да са тактични и умерени в действията си. Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете. Неподходяща покупка е причина за проблема. Очаква ви романтично запознанство. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия. 

ДЕВА 

Денят е почивен и позволява да водите разговори, свързани с промени на работното място. Колегите ви няма да ги отхвърлят. Пътуванията ви носят бъдеща печалба. Може да подписвате документи, но не и свързани с финансови операции. Не влизайте в излишни разговори и спор на работното място при ретроградното движение на Меркурий. След работа, ако имате потребност, се усамотете. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина. Няма защо да вините брачния си партньор за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили. 

ВЕЗНИ 

Запознанствата ви трябва да са добре преценени. Не се обвързвайте с обещания за финансова подкрепа. Денят е почивен и напрегнат, затова отложете важните делови срещи. Добре е да приемете делово предложение, което няма да ви отклони от пряката работа, но ще ви донесе отлични приходи, свързани с работата ви с благословията на ретроградния Меркурий. Не е изключено днес да срещнете по ваше мнение подходящия партньор. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. Опознайте се, но това не се случва за една вечер. Не избързвайте със сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН

Предстои ви спокоен и разтоварващ почивен ден, в който ще се занимавате с приятни неща, които ви успокояват. Ще изхвърлите непотребните вещи с единствената цел да обновите и подредите наново живота си. Бъдете сговорчиви и с успех ще се справите със задълженията си но не бива да сте в противоречие с изискванията на ретроградния Меркурий. Не позволявайте на емоцията да ви попречи както на работното място, така и в личните отношения. Не създавайте проблеми в семейството си. Изневярата на партньора си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и заради липса на чести сексуални контакти. 

СТРЕЛЕЦ

Днес, въпреки че деня е почивен, сте във върхова форма и бликате чар. Деловите срещи са успешни, защото сте спокойни и самоуверени. Отдавна не ви се беше случвало да сте с отлично самочувствие. Следобед се постарайте дори и с цената на повече усилия да отхвърлите работата си, но с разум и без прибързани и необмислени действия заради ретроградното движение на Меркурий. Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират. Не сте съгласни да промените навиците си в леглото и ще се лишите от сексуалните удоволствия. 

КОЗИРОГ

В почивния ден  сте променливи и емоционални. Ако ви предстои да сключвате сделка не избързвайте, а обмислете всичко още веднъж. Не слагайте подписа си под окончателен договор. Звездите ви отварят широко вратите към нови възможности за професионални успехи. Възползвайте се от тях и успехът ще бъде с вас, ако се съобразявате с ретроградния Меркурий. Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения преди да седнете на семейна вечеря. Не ги разочаровайте. Извинете им се и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Трудности ви пречат на работното място в почивния ден и блокират възможността да постигнете целите си до края на деня. По-добре се въоръжете с търпение и приемете, че забавянето е във ваша полза и ви предпазва от грешки. Възможни са неочаквани разходи или финансови загуби, а наказанието на ретроградния Меркурий ще е за вас. Бъдете внимателни при работа с пари. Бъдете критични към собствените си недостатъци. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към партньора си, дори и ако не е изпълнил дадено обещание. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс. 

РИБИ

Въпреки трудностите ви предстои успешен почивен ден, в който жънете за пореден път материални успехи, но не всяка цена защото Меркурий е ретрограден. Вашият оптимизъм ви помага да постигнете отлични резултати и да достигнете поредния професионален връх. След обяд имате повече трудности, затова завършете всичко важно до обед и се отдайте на полезни разговори с вашите колеги и подчинени. Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Причината е в съмнението и че отново изневерявате. Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите на партньора или на съседите си ще се разминете със сексуалните удоволствия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп