Хороскопът на Алена: Стрелците да не се оставят на ината си, Козирозите да посветят деня на започнати задачи

ОВЕН

Проявете упоритост във всичко, което правите, съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Запознанство, без значение дали делово или лично е причина да съжалявате, че сте го поискали. На работното място се справяте блестящо със задълженията си. Не се притеснявайте от трудностите. Подгответе пътуване, свързано с провеждането на делова среща, която ще предизвика промени в живота ви. Несемейните жени да очакват предложение за брак. Ако са сигурни в чувствата си и в тези на партньора си, денят е идеален за годеж. Сексът ще ви зареди с добро настроение, ако не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност. 

ТЕЛЕЦ

Очаквайте предложения за служебни задачи, които ви носят приходи, въпреки ретроградния Меркурий, но не бързайте да харчите. Поставете конкретни задачи на колегите си или на вашите подчинени, за да не ви създават проблеми. Пътувайте само при уговорена неотложна делова среща. Не се обвързвайте с обещания за участие във финансово съдружие. Силните емоции, заради интрига, на която сте надали ухо и която е предизвикала ревността ви, ще се превърнат в причина за проблеми в семейството и с интимния партньор. Забравете за сексуалните си фантазии. 

БЛИЗНАЦИ

Вместо да се оплаквате стабилизирайте позициите си на работното място, след като и ретроградния Меркурий ви дава подкрепата си. Откажете се от прибързаните начинанията, но бъдете дейни. Проблеми, които упорито отказвахте да разрешите ви изнервят напълно заслужено, защото сте предизвикали случващото се с вашите действия. Виновници търсите някъде извън вас, но всъщност сте самите вие. Личният ви живот е свързан с известни разочарования.  Въпреки това възможността да го хармонизирате и да се радвате на взаимност в чувствата е изцяло във ваши ръце.  Не се лишавайте от романтичните мигове и мечтания секс.

РАК

Преценявайте с разума си действията си на работното място при все още ретроградното движение на Меркурий. Не се опитвайте да налагате мнението си, ако искате професионалният успех да не ви изостави. Избягвайте необмислените начинания. Няма да ви отминат служебни проблеми, породени от импулсивните ви действия. Не рискувайте. Приберете се от работа преди вечеря. Отдайте се на почивка, която ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимия си. Ако изпитвате желание да се отдадете на сексуални изживявания, не се колебайте. Ще се почувствате ободрени.

ЛЪВ

Сутринта се справяте добре със служебните си задачи, въпреки че никак не ви се работи, заради притеснения, породени от ваши нови проекти. Деловите разговори са особено успешни за ваша изненада. Предложенията за инвестиции проверявайте внимателно, за да не вложите парите си напразно. Не пътувайте, а и Меркурий е ретрограден. Ще се наложи да разрешавате лични и семейни проблеми, които ще отхвърлят на заден план всички други задачи. Не ви съветвам да се отдавате на секс, ако вече сте достигнали фазата на неистовата омраза. Една неочаквана бременност ще попречи на раздялата.

ДЕВА

Не е изключена възможността да поставите началото на успешна дейност, обвързана с нови делови партньори. До обед завършете вече започнатите задачи и направете крачката към началото на току-що разработените идеи. Успехът е с вас, ако подхождате разумно и отговорно към задълженията си, ако не подписвате договори и не предприемате инвестиции, заради  все още  ретроградния Меркурий. Не допускайте проблеми в семейството си. Любовта на интимния ви партньор със сигурност ще ви зареди с нови сили.  Не пренебрегвайте сексуалните изживявания, заради липсата на хармония в отношенията ви.

ВЕЗНИ

Настъпил е мигът, в който можете да получите финансова подкрепа от деловите си партньори. Работещите в сферата на частния бизнес са задължени да проведат деловите си разговори. Инвестициите трябва да са в умерени граници. Не надхвърляйте възможностите си, за да не търпите провал на най-значимите ви планове, след като нямате подкрепата на ретроградния Меркурий. Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят намерението ви да сте си у дома и с любимите си хора. Вечерта се отдайте на сексуални изживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.

СКОРПИОН

Отхвърлете до края на деня набелязаните служебни задачи. Не се доверявайте сляпо на поднесената ви информация, за да не съсипете отношенията с колегите си. Ваши нови познати не са могли да ви впечатлят. Не допускайте да ви използват. Не си разваляйте настроението заради интригите, които сте дочули. Не сте сигурни, че са свързани с вас, но ретроградния Меркурий ви притиска да изясните към кого са насочени. Днес, особено вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и не сте изпълнили обещанията си за пътуване със семейството. Сексуалните удоволствия ще ви доставят взаимна наслада, ако сте избегнали разправиите.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете инициативни, но с мярка и не се оставяйте във властта на ината си, който заедно с емоцията не само ви вреди, но ви печели и врагове. Пътувайте, ако прецените, че отдалечаването от работното място няма да обърка плановете ви и да изостанете със задачите си. Не рискувайте с необмислени начинания, изчакайте до средата на месеца. Избегнете грешките, съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот, за да сте щастливи и да живеете в хармония. Вечерта очаквайте романтична среща. Сексуалните удоволствия са ваша мечта за този ден, но се съобразете и с желанието на интимния си партньор.

КОЗИРОГ

Посветете деня на вече започнати задачи, които трябва да завършите днес, въпреки ретроградния Меркурий, а доброто възнаграждение си заслужава усилията.  Неприятни новини, свързани с поредните опити да ви навредят, ще ви ядосат. Не отговаряйте със заядлив тон и не доказвайте правотата си, защото истината за лъжовната информация по ваш адрес съвсем скоро ще излезе наяве. В този ден не пропускайте възможността да изразите любовта си и да създадете хармония в семейните отношения. Сексът ще ви зареди с добро настроение и ще ви освободи от напрежението на работното място.

ВОДОЛЕЙ

Очаква ви спокоен ден, въпреки ретроградния Меркурий и трудностите, с които за пореден път ще се справите без усилие. Разчитайте на рутината и натрупания опит. Избягвайте необмислените начинания. Мнозина от вас ще се заемат с нова, приятна и перспективна задача, въпреки че искате да имате повече време за почивка. Разпределите силите си така, че да не се уморявате. По-добре е да не действате прибързано. Уловете мига, защото любовта е до вас и не бива да я пропускате. От вас зависи да забравите самотата в дните и нощите си, ако не сте обвързани. Ако сте сигурни в чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия с любимите си.

РИБИ

Предизвиквате упорството на колегите ви, които отказват да ви подкрепят, защото не приемате мнението им, но причината е инатът ви заради ретроградния Меркурий. Не споделяйте новите си идеи, свързани с професионалните ви стремежи. Ако развивате проспериращ бизнес със сигурност ще се намери кой от обкръжението ви да ви навреди, като се възползва от получената информация. Не изяснявайте отношенията с любимите си хора, защото ще сте причина за разправия, която ще ви нарани. Трудно ще намерите отново пътя към сърцата им. Вечерта ще се лишите от сексуални наслади, заради невъзможността да премълчавате.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп