Хороскопът на Алена: Стрелците да проявят разбиране към близките си, Козирозите да не бъдат прекалено взискателни

ОВЕН
 
Заетостта ви носи приходи в този почивен ден, неочаквани и да вас но сте застрашени от проблеми, заради склонността ви да спорите с хората, които са ви се доверили. Начинанията може да ви донесат успех, ако не сте решили на всяка цена да надскочите вашите конкуренти, което не допуска ретроградния Меркурий. Бъдете предпазливи, разумни и отговорни. След края на работния ден се приберете у дома и бъдете сред семейството си и с брачния си партньор. Не канете гости, за да не изнервите обстановката. Не пропускайте интимните разговори и сексуалните наслади. 

ТЕЛЕЦ

Очаквайте пътуване, свързано с разширяване на бизнеса ви и срещи с нови задгранични партньори, за което ще научите в почивния ден. Трудностите не бива да ви притесняват в този почивен ден. Проверявайте поднесената ви информация съгласно изискванията на ретроградния Меркурий. Предстои ви спокоен, хармоничен, съзидателен ден, който ви обещава лични и професионални успехи. Не допускайте намеса в работата ви на случайни непознати хора. В семейството ви се разгаря разправия заради поредното ви закъснение. Не се опитвайте да измисляте оправдание. Ако не се приберете навреме се откажете от надеждата за сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Ако при ретроградния Меркурий въпреки че деня е почивен не пренебрегвате служебните си задължения успехът е с вас. Вечерта изяснете причината за спора и ще се сдобрите. На работното място бъдете перфектни, ако искате да получите заслужено признание. Бизнесмените да не допускат инвестиции, за които не са готови. Не се карайте с брачната си половинка, не си разваляйте деня си. Нямате намерение да се извините на интимния си партньор, дори и ако вие сте причината за неразбирателството помежду ви. Сексуалните ви отношения са в криза, която ще продължи толкова дълго, колкото ще проявявате женския си инат. 

РАК

Използвайте почивни яден ден, за да се обогатите с нови знания и да пътувате с вашите близки, но внимавайте ако сте зад волана заради ретроградния Меркурий. Не пропускайте приятните разговори с ваши приятели, които ще ви разтоварят от натрупалото се напрежение. Деловите срещи, ако са неотложни, преценявайте от всички страни, като е най-добре да не провеждате служебни разговори. В личните отношения проблемите са заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото отсъствие от дома, за което нямате оправдание. Ако премълчите и не се опитате да наложите мнението си насила, можете да избегнете лишаването от сексуални мигове. 

ЛЪВ

Предстои ви важен почивен ден за вашия бъдещ професионален път, не го пропилявайте, а сериозно се замислете за посоката, в която трябва да поемете. Вземете решение дали да направите промени и да разширите бизнеса си или да се насочите към нещо ново. Отдалечете от пътя си хората, които ви пречат да се изявите, а и ретроградния Мрекурий ще ви подкрепи. Отново сте обзети от съмнение дали сте достатъчно привързани към интимния си партньор или трябва да се разделите. След като имате съмнения в чувствата си е по-добре да си дадете временна почивка и да се откажете от секса. 

ДЕВА

Ще откриете противоречие в мненията на вашите колеги, които може да объркат плановете ви не само за почивния ден, особено при ретроградното движение на Меркурий. Не очаквайте помощ, а отхвърлете сами задачите си и прегледайте работата на по-младите и неопитните. Не ви съветвам да пътувате. Избягвайте ненужните конфликти на работното  място, за да не се окажете сами, без подкрепа. В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради нежеланието им да разберат притесненията ви, свързани с вашата заетост. Сексуалните ви отношения отново се възстановяват, но е добре да си върнете липсващата хармония. 

ВЕЗНИ 

Не забравяйте, че опитите ви да се заемете с няколко задачи наведнъж няма да са успешни, особено в почивния ден. Справете се с най-отговорната си задача, а ако имате време и с останалите, но с търпение и задълбоченост заради ретроградното движение на Меркурий. Предпазвайте се от финансови загуби. Не са изключени проблеми в деловите ви отношения, породени от вашето  лошо настроение. Вечерта забравете за професионалните си задължения и се отдайте на развлечения. Отидете на гости или на ресторант с вашите партньори и семейството си. След вечеря се отдайте на незабравими сексуални удоволствия. Ако нямате до себе си любим, по-добре не рискувайте с интимност със случайни партньори, само защото не искате да сте сами. 

СКОРПИОН

Заради крайности в поведението си, при това в почивния ден и по време на ретроградното движение на Меркурий, може да се окажете в пълна изолация, въпреки че деня ви позволява спокойно и без напрежение да се справите със задълженията си на работното място. Наложете си търпение и преодолейте своята разсеяност. Това е начинът да избегнете грешките. Бъдете предпазливи, особено ако се налага да поправяте покривните конструкции в дома си и вие, чисто по женски искате да сте полезни! Приемете, че това е работа на партньора ви. Вечерта прекарайте сред семейството си. Пригответе вкусна вечеря. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви възвърне силите. 

СТРЕЛЕЦ

Не ви съветвам в почивния ден да се проявявате като добродушни и лековерни, готови да поемете и работата на колегите си. Колегите ви уважават и подкрепят, но може да ви наложат да общувате с хора, които не са ви приятни. Примирете се и след това ги отдалечете, за което ще ви помогне ретроградния Меркурий. След работа бързайте да се приберете у дома. Проявявате разбиране към проблемите на вашите близки. Семейните да не са инатливи и агресивни и да бъдат умерени в претенциите към брачния си партньор, а ако имат стабилна интимна връзка да не прекаляват с ревността си. Несемейните да очакват романтична среща и сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Поредният успешен, но и почивен ден за вас не е за изпускане, но не бъдете прекалено взискателни към околните, защото ретроградния Меркурий не го допуска. Планирайте задачите си, за да се справите без напрежение с всичките и да не пропуснете да се обогатите с нова информация. Откажете помощта на вашите колеги, които само ще ви пречат. Ако ви накарат да изяснявате отношенията си не повишавайте тон. Влюбени сте и се чудите дали ще е правилно днес да споделите чувствата си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропускат миговете за себе си и да се отдадат на сексуални наслади. 

ВОДОЛЕЙ

Днес, въпреки че деня е почивен, бъдете дейни, независимо в какво настроение сте, особено ако сте натоварени с нови, отговорни задачи, защото тяхното изпълнение ще ви донесе признание и уважение, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Очаквайте предложение за задгранично пътуване. В отлична форма сте. Ваши приятели търсят компанията ви. Доброто ви настроение и заразително. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с близките си. Чувствате се неразбрани, защото не са готови да приемат, че нямате достатъчно средства за ремонта, който искат да направите. Помислете дали не сте допуснали някоя грешка, с която сте принудили интимния си партньор да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс. 

РИБИ

Недоразумения в отношенията с вашите колеги, възникнали сутринта в почивния ден, при все още ретроградното движение на Меркурий могат да се отразят на настроението и самочувствието ви. Насрочете част от служебните срещи, които отменихте. Проведете ги според предварителния план и задайте въпросите, чиито отговори са свързани с успеха на вашите нови проекти. В семейството назрява конфликт свързан с децата ви, които упорито отказват да ви се подчинят и се срещат с неподходящи приятели. Обърнете им внимание и със спокойствие разрешете проблемите, които ви притесняват. Любовните ви отношения са в криза, ако сте все още не сте семейни. Престои ви раздяла заради несходство в темперамента и сексуалния живот. 

Коментари

Задължително поле