Хороскопът на Алена: Стрелците обладани от амбиция, Козирозите да не се колебаят

ОВЕН

На работното място се предпазвайте от конфликти, за които в почивния ден причината е и във вас, ако се противопоставяте на изискванията на ретроградния Меркурий. Искате да смените част от деловото ви обкръжение, което по ваше мнение блокира пътя ви, но денят не е подходящ за целта. Напълно сте убедени в правотата и в знанията си. Ето защо с повече упоритост ще имате успех в начинанията. Завист у околните няма да липсва. Ще се опитат да навредят на личния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимния ви партньор е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на сексуални мигове изобщо не се надявайте. 

ТЕЛЕЦ

За да си спестите проявите на неприязън от знайни и незнайни ваши неприятели, се постарайте да не противоречите на никого в почивния ден. Бъдете умерени в думите и действията си. Успехите ви в този ден може да бъдат последвани и от неочаквани обрати. Не се хвалете и не създавайте повод за  завист преди края на ретроградното движение на Меркурий. Звездите съветват да проявите гъвкавост в общуването с близките си, скъпи жени. Ако овладеете емоциите си няма да се лишите от сексуални наслади. 

БЛИЗНАЦИ

Имате сили да се справите с всички трудности в днешния почивен ден и най-вече да приключите с възникналите преди дни проблеми на вашето работно място. Отложете планираното пътуване. Ако сте изнервени и избухливи ще си попречите сами при реализацията на плановете ви за деня, защото Меркурий е ретрограден. Не предизвиквайте сами собственият си провал. Личните ви отношения са в криза от снощи заради неразбирателство с брачния партньор, който знае, че имате друга връзка. Няма как да го убедите, че това е временно увлечение и ще се лишите от уважението му и от сексуални наслади. 

РАК

Денят ви е не само почивен, а е изпълнен с успехи, признание, публични изяви и нови научни открития, по пътя към поредния връх. Бъдете критични към недостатъците си, повлияни и от ретроградното движение на Меркурий. Ако работите в съдружие, със сигурност ще получите похвала и новина за парично възнаграждение. Очертават се проблеми в личния ви живот заради изневяра или невинен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите партньора си без да сте уверени във вината му. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни разговори и сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Не сте в добра форма, но причината е във вашите необясними притеснения, за които нямате причина в почивния ден и при все още ретроградния на Меркурий. Денят ви гарантира не само проява на професионализъм, а и нови делови предложения. Говорете  с колегите си за проблемите на работното място. Ако бизнесът ви не се развива според очакванията ви, помислете си дали не сте надценили възможностите си. Бъдете внимателни с близките си и не ги наранявайте, ако са били критични към вас. Възможни са недоразумения и конфликти, които ще забравите със сексуалните удоволствия. 

ДЕВА

Семейните проблеми са причина да се чувствате като болни в почивния ден. Това чувство ще отмине когато установите колко добре се справяте със служебните си задължения, приходите от които ще са впечатляващи. Начинанията ще ви донесат успех, ако не са свързани с рисковани действия, въпреки че се изкушавате от тях на финалната права на ретроградното движение на Меркурий. Личните ви отношения от сутринта са пред пълен провал. Причината е във ваша изневяра, която не е довела до интимни отношения. Няма да ви простят лесно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ. 

ВЕЗНИ

Промените днес ще ви помогнат да се справите успешно със задача, която има кратък срок на изпълнение, а вие искате да я завършите до края на деня, въпреки че е почивен. Не ви съветвам да предприемате пътуване, ако няма кой да ви замести съгласно изискването на ретроградния Меркурий. Срещнете се с делови партньори, за да обмислите разширяване на дейността си. Пригответе си пари в брой, защото след работно време не са изключени разходи, свързани с покупки за децата ви или за належащо лечение на роднини. Вечерта не се отказвайте от сексуалните удоволствия, ако не сте си създали проблеми заради поредния флирт, станал достояние на партньора ви. 

СКОРПИОН

Разправиите на вашето работното място в почивния ден може да предизвикате самите вие, ако решите да проявите агресия към тези, които не са съгласни с вашето мнение, при това с право. От вас зависи да избегнете конфликта. Бизнесмените да са внимателни, ако обмислят решение да инвестират в нов проект, но да бъдат умерени, защото Меркурий и днес е ретрограден. Постарайте се да не си създавате проблеми в личния живот, само защото действате на своя глава. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите чувства и може да ви лиши от сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Днес, в почивния ден, сте обладани от амбиция да сте водещи и да успявате, но вашата самоувереност е причина да си печелите неприятели. Начинанията ще бъдат успешни в последния ден на ретроградност на Меркурий, ако сте подкрепени от колеги и познати, подходящи за вашето обкръжение. С лекота ще се справите с обичайните си служебни задължения. Вечерта сте поканени на вечеря с роднини. Отидете с интимния си партньор, за да избегнете проблемите в отношенията си с тези хора. Сексуалните удоволствия в този ден са взаимно желани. 

КОЗИРОГ

Имате възможност да предприемете промени, които ще дадат тласък на вашето личностно и интелектуално развитие в почивния ден. Не изпадайте в колебание. Реалната оценка на всичко, което става около вас ви гарантира успех. Обмисляйте думите си, защото Меркурий и все още е ретрограден. Ако се изпокарате с колегите си, трудно ще възстановите спокойствието си. В късния следобед близките ви ще ви изненадат с проблеми, които трябва да разрешите вечерта. Не се притеснявайте и не допускайте депресивни състояния. След като приключите със семейните разправии се отдайте на романтична вечеря и сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Приемете предложения за допълнителна работа, която ще ви донесе добри приходи в почивния и последен за този период ден на ретроградност на Меркурий. Ако не сте внимателни и харчите ще допуснете сериозни загуби. В този ден сте орисани да жънете успехи и признание. Не забравяйте, че няма кой и как да ви навреди. Бъдете смели и борбени, но в същото време и умерени, за да избегнете грешките. Въпреки напрежението през деня не наранявайте чувствата на близък човек. Доволни сте от успехите си и искате да ги отпразнувате с любимите си хора. Не бъдете прекалено разточителни. След вечеря си отворете бутилка червено вино и се отдайте на интимни мигове и желан незабравим секс. 

РИБИ

Ще се справите с лекота със служебните си задължения в почивния ден, но не се надявайте на лесни успехи, защото Меркурий и днес е ретрограден, а късметът не е на ваша страна, а за да постигнете целите си трябва да сте дейни и упорити. Гаранцията за отлична изява са вашите знания и интелект. Ще осъществите неочаквани, но полезни делови срещи. Очертават се проблеми в личните ви отношения. Не закъснявайте много и се приберете навреме за вечеря. Несемейните да се приготвят за романтична среща и незабравими сексуални удоволствия.

Коментари

Задължително поле