Хороскопът на Алена: Успехи връщат самочувствието на Водолеите, Рибите да си поканят гости

ОВЕН

Успявате да изгладите разногласията с хората от вашето делово обкръжение. Ще ви натоварят със сериозна и отговорна работа, ако на всяка цена искате да изявите възможностите си. Не избързвайте при желание да предприемете промени в живота си и ги обмислете още веднъж. Подобрете материалното си положение чрез планирана печеливша инвестиция. Ако сте били на работа, вечерта си почивайте в компанията на любимите си хора. Имате право на това усамотяване и си го извоювайте. Пригответе нещо вкусно за хапване. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат самочувствието. 

ТЕЛЕЦ

Пред вас е успешен ден, ако не се притеснявате заради служебните си задължения. Ще се справите, без да се впускате в необмислени начинания, които могат да ви провалят. Тези от вас които са планирали провеждането на делови срещи да не влизат в спор с никого. Новина за приходи не е причина да уговаряте инвестиции. Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и интересни, но уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньорите си. Ако нещо не ви харесва новото познанство ще дойде скоро.

БЛИЗНАЦИ

Имате възможност да създадете нови познанства и да стабилизирате финансовото си състояние. Не допускайте намеса в личните ви отношения и в професионалните ви планове. Не пътувайте, а работете активно. Ако сте на ръководен пост бъдете внимателни, когато подписвате документи, особено ако са свързани с кредити. Заради лични проблеми картинката на деня ви е мътилка блатна, защото сте се оплели в мрежите на агресията и емоцията, от които сами няма как да се измъкнете без душевни рани. Не се надявайте на сдобрявате в леглото, ако сте създали повод за отдалечаване на любимия ви. 

РАК

Работите активно, дейни сте и уморени, но пък приходите ви са отлични. Готови сте да заведете приятели на ресторант за да отпразнувате успеха си, но е по-добре не го правете, защото ще събудите тяхната завист. Проверете внимателно финансовите си отчети до момента. Самотните жени да очакват романтична среща, която ще промени изцяло живота им, ако не се затварят в дома си. Сексът няма да ви достави удоволствие, ако сте стигнали до точката на кипене и сте допуснали скандал. 

ЛЪВ

Намерението ви да се заемете с нови задачи ви носи успех, ако не се притесните и не се откажете сами на трудовото поле, без помощта на вашите колеги. Овладейте емоцията си, защото блокира действията ви. Пазете се от неприятели. Не пропускайте да отхвърлите планираните служебни задачи и не се доверявайте на късмета си, за да не се провалите въпреки отличните възможности, които имате. Склонни сте да бягате от реалността в личните си отношения, скъпи жени. Сами ще предизвикате усложнения в личния си живот, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат доброто настроение. 

ДЕВА

Бъдете внимателни към деловите предложения, които днес трябва да обсъдите с колегите си и да дадете отговор.  Имате възможност да се справите блестящо със служебните си задачи и да постигнете много по отношение на интелектуалното си израстване. Начинанията са успешни. Не спорете с роднините си, които са решили да ви омъжат без да искат вашето мнение. Кажете, че днес не ви се разговаря по тази тема. Семейните имат възможност да се отдадат на интимни мигове и сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Успехът е с вас през целия ден, ако не се отпуснете и не решите, че задълженията ви са досадни и изнервящи. Няма да си навредите, но и няма да получите повишение. Ако сте отговорни и се задълбочите в работата си ще се справите успешно с всичко, което сте си поставили за цел. Ще се приберете уморени, но доволни от себе си, заради успехите, които жънете на работното място. Останете с близките си. Не се колебайте и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Завършете до края на деня започнатите служебни задачи и не отлагайте важните разговори за следобед. Не бива да губите вяра във възможностите си без причина и без да сте получавали критични забележки. Заради обзелата ви депресия началото на нови занимания е нежелателно. Вечерта анализирайте постигнатото в професионален план. Ще се наложи да помогнете със съвети на познат, който се е оженил за ваша приятелка. Рискувате да предизвикате ревността на партньора си, който иска да дойде с вас. По-добре изберете по-малкото зло и го вземете, вместо да съсипвате сексуалните си отношения. 

СТРЕЛЕЦ

В днешния ден преценете с кои от деловите си партньори да продължите работата си и с кои е по-добре и във ваша полза да я приключите. Бъдете предпазливи към запознанствата и не правете опити да се сближавате с непознати. На вашето работното място цари хармония, ако разчитате на рутината и си наложите търпение. Вечерта очаквайте разправии с роднини заради непотушен скандал, започнал в ранни зори с родителите на съпруга ви. Няма как да сте удовлетворени от сексуалния си живот, след като непрекъснато ви напомнят колко сте некоректни към партньора си. 

КОЗИРОГ

Промените, които ви предстоят в този ден са причината да сте напрегнати. Успехите от начинанията са ви гарантирани, ако не разчитате на късмета си и сте отговорни към работата си. Дори и ако нещо промени плановете ви, не се ядосвайте и не търсете виновни за случващото се, а приемете че и то е във ваша полза. До обед избягвайте разправии със семейството и се опитайте да се приберете веднага след края на работното време. Изяснете причината за напрежението с брачната си половинка и не се отказвайте от сексуалните удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Вашите професионални успехи ще ви върнат доброто самочувствие. Не се доверявайте на съвети на непознати хора. Не се поддавайте на емоцията. Бъдете разумни и практични. Денят е идеален да започнете частен бизнес и да направите преглед на финансовите документи. Прибързаността не ви носи полза. Вечерта си дайте заслужена почивка. Забравете за семейните си задължения, за готвенето, дори и да са свързани с гостуване, което ще ви разтовари. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и сексуални изживявания. 

РИБИ

Днес е във ваша полза да внесете яснота в личните си отношения. Обсъдете плановете си с вашите колеги и началници и преценете дали да смените работата си. Разсъждавайте с разума си. Не се впускайте в начинания и промени, които са плод на ваше внезапно решение или случайно хрумване. Ще си навредите. Ако искате да разтоварите от напрежението, вечерта си поканете гости. Създайте уютна, романтична обстановка за себе си и за близките си. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп