Хороскопът на Алена: Успешен ден за Девите, Скорпионите се отдават на развлечения

Photo by cottonbro from Pexels

ОВЕН

Бъдете внимателни. Прибързаността е забранена, дори и ако сте планирали начинания. Не се опитвайте да надхвърлите възможностите си на работното място. Бъдете критични към недостатъците си. Финансовите ви успехи от предишните дни днес са причина за завист у колегите и приятелите ви. Обогатете се с нови знания. Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви предлагат среща. Заведете любимите си хора и им създайте приятни емоции. Не е изключено да се влюбите и да се отдадете прибързано на сексуални удоволствия. По-добре бъдете внимателни.

ТЕЛЕЦ

Ще осъзнаете, че имате възможност за професионална изява, за която до този момент не сте се сетили. Въодушевени сте, но обмислете добре всичко, преди да поставите ново начало. Знанията ви и умението да разсъждавате задълбочено ви дават шанс да оцените правилно ставащото на работното място. Не изневерявайте на вашите принципи. Заемете се на всяка цена със стабилизиране на семейните си отношения. Не допускайте поредното отдалечаване. Сексът с любимите хора ще ви се отрази добре и ще ви разтовари от напрежението, с което сте се заредили през деня.

БЛИЗНАЦИ

Днес от сутринта сте притеснени от неочаквани трудности, причинени от делови партньори, с които сте уговорили среща. Очакват ви неприятни разговори, които ще приключат преди обед. Въпреки трудностите се заемете със задачите си, които трябва да завършите на работното място. Ако не сте семейни и сте намерили подходящия партньор, ако вече сте се опознали и сте сигурни, че е подходящия, днес е идеален ден за обявяване на годеж. Вечерта се отдайте на заслужени и приятни интимни мигове и сексуални удоволствия.

РАК

В този ден се опитайте да застанете стабилно на мястото си и не позволявайте на промените да ви повлекат в нежелана посока. Съдбата ви закриля ако сте разумни. Избегнете прибързаните действия. На работното си място не допускайте намеса на колеги, които стоят далеч от вас и нямат право да ви дават съвети. Не се опитвайте да налагат мнението си у дома, за да не си спечелите поредната разправия с брачната половинка, която може скоро да не бъде забравена. Кризата в отношенията с интимната ви половинка е временна. Не пропускайте успокояващите ви сексуални мигове.

ЛЪВ

На работното си място сте в състояние да объркате всичко, с което се захванете. Отстранете грешките си и не бъдете наивни, надявайки се че ще се случи чудо и някой ще свърши това вместо вас. Колебанието при делови разговори ви вреди. По-добре ги отложете, след като никой не може да ви задължи да ги провеждате. В личният живот не е добре да взимате спонтанни решения. Ако сте по-свободомислещи и не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. Не се отдавайте на сексуални наслади с ваши колеги, защото ще се наложи да напуснете работа и то неочаквано.

ДЕВА

Очаква ви успешен ден. Заемете се с разрешаването на неотложни проблеми. Трудностите ви амбицират да докажете възможностите си. Не странете от деловите запознанства, защото могат да ви донесат единствено полза. Изненадата е в подкрепата, която получавате от влиятелни личности. Липсата на свободно време и преумората вредят на интимните ви отношения - обичайно е за вас, но не си давате сметка, че на половинката ви търпението се изчерпва и може да не издържи. Сексът ви носи наслада, но не и ако е насила изпросен или не е желан и от двама ви.

ВЕЗНИ

Не предприемайте промени на на вашето работно място, ако не сте ги съгласували с колегите си.  Ако пътуванията са неотложни, бъдете внимателни и не превишавайте скоростта. За да постигнете професионален успех си поставете ясна и конкретна цел. Начинанията са успешни. В личните си отношения сте постигнали поредния връх, влюбени сте и сте любими. Не се опитвайте да наложите начина си на живот, за да не отдалечите половинката си. Заради моментна неувереност в чувствата си сте нестабилни в интимните отношения. 

СКОРПИОН

Необичайните теми за разговор, които ви подхвърлиха, са причина да не ви се работи, добър повод за желанието ви да се отдадете на развлечения. Спешна служебна задача ще наложи да реагирате веднага, за да се справите до обед. Не разпилявайте енергията си напразно в ненужни занимания, дори и да са ви интересни. Влюбени сте, но не сте сигурни, че мъжът до вас отговаря на чувствата ви. Не се вживявайте в несъществуващи лични драми. Няма как да се надявате на хармония в сексуалните отношения, ако сте ревниви и сте прекалили с въпросите.

СТРЕЛЕЦ

Не прекалявайте с претенциите към колегите си,  защото ще ги изнервите и дистанцирате от себе си. Бъдете внимателни, ако искате да разчитате на подкрепата им. Ако се налага да посетите коктейл, обърнете внимание на облеклото си, което е от значение за вашите бъдещи контакти. Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка. Ако сте семейни, мили жени, рискувате да развалите отношенията с брачната си половинка. Не ви съветвам да изневерявате заради обзелото ви желание за сексуален контакт с партньори, които неочаквано са ви впечатлили.

КОЗИРОГ

Трудностите на работното място са предизвикани от ваши действия, защото сте решили инатливо да действате така, както си знаете, за да наложите нови правила. Бъдете отговорни към задълженията си. Преценявайте думите и постъпките си, защото дори и възможния успех може да се превърне в провал. Разговорите с интимната или брачна половинка са спокойни при изясняване на недоразумения между вас, особено ако сте съгрешили в поведението си предишните дни заради среща с ваши приятелки и се налага да изгладите отношенията си. 

ВОДОЛЕЙ

Разочаровани сте, че около вас за пореден път са се оказали хора, които се стремят да ви използват. Не се поддавайте на увещанията им, че ще ви върнат заема, който ви искат. От активността ви на работното място зависи успешното приключване на месеца  и печалбата ви през месеците до края на годината. Не взимайте спонтанни решения, свързани с любимите ви хора. Бъдете предпазливи и ще разрешите всички проблеми с лекота. Семейният живот ви изнервя, ако сте сключили прибързано брак. Днес сте готови да се отдадете на секс със случайни партньори.

РИБИ

Очаквайте неприятности свързани с новите ви идеи и предложения. На коктейл на който ще присъстват и влиятелни личности е по-добре да не споделяте плановете си. Успехът изисква да сте тактични, ако сте на работното си място. Ще си спестите трудностите. Настъпила е поредната катастрофа в отношенията с близките ви. Причината е поредната изневяра на партньора ви, която ви е унизила и изнервила. Не губете вяра, че отношенията ви ще се оправят, но пък със сигурност ще се лишите от сексуалните удоволствия. 

Коментари

Задължително поле