Хороскопът на Алена: Хороскопът на Алена: Водолеите с неочаквани материални успехи, Рибите да забравят за начинанията

ОВЕН

Денят не е успешен за осъществяване на делови срещи, които е добре да отложите. Жънете професионални успехи, ако работите задълбочено и упорито в този ден. Активността ви ще даде добри резултати, но не и алчността ви, която може да ви провали. Бъдете умерени в намерението си да печелите на всяка цена. Предпазвайте се от проблеми с брачния партньор. Не реагирайте агресивно на упреците му, че сте отсъствали от дома си през целя ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни сексуални мигове.

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни, защото под маската на привидната ви стабилност и уравновесеност бушува емоция, която може да ви изиграе лоша шега. Предпазливостта е задължителна. На работното си място ще се справите до обед успешно със задачите си. Не допускайте разправия сутринта, ако партньорът ви не е дочул с кого и какво приказвате. Вместо да се инатите, обяснете му, за да няма съмнения във верността ви.  Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Хармонията в отношенията, към която се стремите, ви се струва непостижима. Не правете дългосрочни професионални планове, за да не се налага спешна корекция и прекратяване на договори. Прибързани действия, повлияни от мнението на колегите ви, че сте мудни и разсеяни, водят до пропуски и грешки заради нараненото ви его. До обед не е благоприятно общуването с ваши роднини. Не противоречете, не говорете на висок тон и избягвате обидните изказвания. Не уговаряйте романтични срещи. Сексът няма да ви достави удоволствие.

РАК

За изненада на вашите колеги сте активни и отхвърляте с лекота задачите си. Поемате всички сериозни професионални отговорности. Затова на вашето работно място успехът ще бъде с вас. Не помагайте на вашите безотговорни колеги, защото е редно да се справят сами със задачите си. Може да ви се струва, че е настъпила нова криза в отношенията с близките ви хора, но това е ваше мнение, което не отговаря на реалността. Не се притеснявайте от проблеми с интимната половинка, която ще ви посрещне с романтична вечеря и желание за сексуални удоволствия.

ЛЪВ

На важното е на работното място да отхвърлите задачите си до обед. Поканете на работен обяд или посетете делови партньори, с които сте и приятели. Обсъдете бъдещи съвместни проекти. Не пропускайте да уточните какво ще бъде вашето финансово участие. Възстановете отношенията си с хора, на които държите.  Вечерта ще се радвате на приятна вест от далече. Отношенията в семейството ви се нормализират. Сексуалният ви живот изисква да сте в добро настроение, за да не отдалечите отново любимите си хора.

ДЕВА

Откажете се от служебните си задачи в полза на неотложни разговори, които е добре да проведете. Не давайте заем, ако не сте финансово стабилни, защото ви предстоят неотложни разходи. Предприемайте промените на работното място след като се уверите, че са във ваша полза. Несемейните ще срещнат подходящия партньор, но за пореден път ще прекалят с претенциите си, които могат да  съсипят веднага запознанството. Не се надявайте на хармонични сексуални отношения, ако сте изневерили и са ви разкрили.

ВЕЗНИ

Внимавайте със запознанствата, които сте решили да осъществите на всяка цена, въпреки че сте наясно за последиците. За да избегнете неприятностите не споделяйте нищо за себе си. Всяка информация ще бъде използвана срещу вас. Правилното ви поведение на работното място е гаранция за успех. Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като разочарованието се стовари над главите ви. Сексуалните удоволствия с непознати партньори ще ви донесат сериозни проблеми. 

СКОРПИОН 

В професионално отношение ви очаква успешен ден. Проведете предварителна среща с колегите си или с вашите делови партньори, ако имате намерение да договаряте сътрудничество. Бъдете отговорни към поставените задачи, за да не се изложите и да не претърпите финансови загуби. Не създавайте проблеми и в отношенията с близките си. Намерението ви да им докажете, че сте господарите в дома си ще ги дистанцира. Сексът няма да ви достави наслада, дори и ако сте си мечтали през целия ден за интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ

Не пътувайте. Въпреки трудностите на работното си място, запазете спокойствие. Постарайте се да завършите задачите си за деня до обед. Ще си спестите грешките заради разсеяност и умора. Не създавайте напрежение в отношенията си с вашите колеги, за да не си навредите и в следващите дни. Откажете се от романтични срещи, защото е възможна проява на ревност, проблеми в личните отношения и разправии. Вашето некоректно отношение към любимите ви и сексът с ваша стара любов, ще раздразни близките ви и ще се развихри скандал. 

КОЗИРОГ

Склонни сте инатливо и в същото време неуверено да вървите срещу себе си и да отдалечите професионалните си успехи. Срещите са неуспешни. По-добре забравете за начинанията. Рискувате да усложните отношенията с колегите си, ако сте  заядливи и инатливи на работното си място. Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си и да пътуват с любимите си хора. Несемейните да внимават със запознанствата. Ако не сте опознали добре новите си партньори, сексът може да ви разочарова.

ВОДОЛЕЙ

Работете упорито, но без напрежение и със сигурност ще пожънете неочаквани материални успехи, които изненадват и вас. Отхвърлете най-неотложните си служебни задължения, за да не пречат на начинанията ви сега и ако имат продължение да не блокират успеха ви в края на месеца. Подгответе се мили дами, че новото романтично увлечение ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте веднага. Сексуалните ви отношения с новите партньори са привидно хармонични, но се чувствате наранени и обидени от несъобразяването с вашите желания.

РИБИ

Ако успеете да се погледнете отстрани, ще видите бързо своите грешки. За проблемите на работното ви място носят вина не само колегите ви. Забравете за начинанията. Емоцията ви вреди и пречи на реалната преценка за хората. Блокира бързото справяне със служебните ви задължения. В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от рязка промяна в отношенията. Сексуалният ви живот не е хармоничен. Откажете се от намерението да се отдадете на сексуални удоволствия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп