Цветан Цветанов: Ще говорим за европейския дебат и бъдещето на Европа

ГЕРБ тръгват на избори със слогана "Европа ни чува"

Европа ни чува, когато показваме видими резултати и когато правим тези политики, които са последователни. Това каза заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на представянето на слогана за предстоящата предизборна кампания за европейския вот на 26 май.

Слоганът на ГЕРБ носи същото послание - "Европа ни чува".

Цветанов посочи, че идеята на ГЕРБ е да говори за европейския дебат и бъдещето на Европа. „Винаги, когато сме правили подготовката си за всеки национален избор сме се стремели слоганът да съответства на това, което сме успели да направим през всичките тези години“, заяви Цветан Цветанов и посочи, че идеята е да има приемственост между слоганите през различните национални кампании.

Снимки: Юлиан Тодоров

„В днешния ден ще покажем какво направи България и какво направиха нашите евродепутати в последния си мандат 2013-2019 г“., обяви зам.-председателят на ПП ГЕРБ.

Има надежди и възможности да се обединят всички партии за меморандум, върху който да градим платформа за страната в ЕП и в европейските институции.

„Точно тук е моментът да ви поканим следващата неделя, когато ще представим платформата за предстоящата кампания. Тази платформа ще бъде представена от всички кандидати, които са в европейската листа на ПП ГЕРБ, заедно с нашите партньори от СДС“, обяви Цветанов. Той подчерта, че във всяка една секторна политика бъдещите евродепутати на ГЕРБ ще защитават националната кауза България.

Коментари

Задължително поле