Цялото семейство на Толгахан Сайъшман покосено от коронавирус

Заразата настигна и бременната му съпруга

Актьорът Толгахан Сайъшман, който за последно гледахме у нас като Ийт Козан в турския сериал "Сега и завинаги", бе първия в семейството си, който се разболя от коронавирус. Сега заразата ударила и бременната му  в 30 седмица съпруга албанския модел Алмеда Абази –  съобщават турските медии.

Въпреки незабавната изолация на Толгахан  и всички предпазни мерки, синът му Ефеджан също се заразил, след което и  бременната му съпруга.

Състоянието на Алмеда се усложнява от бременността, но професионалните лекари са разработили план за лечението й, който няма да навреди на нероденото бебе.

Преди да се ожени за Алмеда, Толгахан имаше връзки с колежките си  Мерве Болуур, Селен Сойдер и Серенай Саръкая. На 13 февруари 2017 г. на тайна церемония в Лос Анджелис той сключи брак с моделa Алмеда Абази - Мис Албания 2008, и от тогава те се утвърдиха като една от най-стабилните арт двойки в Турция.

Още докато му се носеше славата на Дон Жуан, актьорът бе категоричен, че когато се влюби, за него не съществува никоя друга, освен жената, която обича. "Не крия, че красотата е много важна за мен, но не е достатъчна, за да се обвържа с някого. Една жена трябва да ме убеди, че заемам много специално място в нейния живот. Харесвам вниманието – да ме търсят често по телефона, да ми изпращат съобщения. Ако забрави да ми се обади, значи тя няма място в моя живот. От дете изпитвам силно чувство за собственост към моите близки, приятели", коментира преди да се врече във вечна вярност на съпругата си Толгахан.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес