ГЕРБ уличиха в лъжа БСП преди вота (обзор)

САЩ призоваха Турция да покаже въздържаност в Сирия

„Левски“ сгази австрийци с 3:0

Българските вина и мед са хит в Германия Цените на бутилките започват от 4 евро, а таван няма

Германските социалдемократи гласуваха за преговори за коалиция с Меркел

Ергодан заяви, че операцията в Африн ще бъде завършена в много кратки срокове

Памела Андерсън асистира на известен илюзионист

Ким Кардашиян пак се разголи

Видимостта на магистрала „Тракия“ е намалена поради мъгла АПИ съветва шофьорите да карат внимателно

Не вършим нищо незаконно, твърдят създатели на криптовалута

Кметове договориха методика за финансиране на общинските болници

Лозан Панов се е поставил над закона, като не е подал имуществена декларация пред Сметната палата

Бабинден бе отбелязан на площада в Несебър

Антон Недялков: Бях пред край на кариерата

Дейвид Джеймс ексклузивно пред „Труд“: Берба е елегантен и нестандартен

Черни души правят магии за смърт в църкви

Миряните, които влизат с чисти намерения в църквите, често стават неволни свидетели на молитвите за зло

В цялата страна българи се молят за нещастие и забождат свещи на обратно

Клетвите ще застигнат тези, които ги правят първи

Хора с черни души правя магии за смърт в църкви. Заклинанията за зло се извършват в цялата страна, като най-разпространено е да се палят свещи и да се забождат с пламъка надолу.

Те се наричат на някого, на когото трябва да се навреди, и след това се слагат на мястото за покойници. Това разказаха пред „Зодиак“ духовници и миряни, които са виждали дяволските практики в божиите храмове.

По думите им свещите не трябва да горят, а се забождат с пламъчето надолу, което е най-коварната част. Така душата на човек се лишава от светлината в отвъдното, която му помага да не се лута. Има хората, които открито се молят и пред иконите за нещастие.

„Тези практики нямат давност и са актуални. Някои хора са го приели като традиция и си го изпълняват до ден днешен. Не се случва само във Видинско, а навсякъде“, обясни пред „Зодиак“ белоградчишкият епископ Поликарп, който преди няколко години бе председател на катедралния храм „Св. Димитър“ във Видин.

По думите му църквата прави каквото може в тази ситуация. „Ние постоянно напомняме и на проповед да не се правят такива дела, изобщо да няма такова отношение от човек към човек. Ежедневно говорим за това и каквото е необходимо правим. Оттам насетне вече съвестта на човека е необходимо да проработи и ако има някакво притеснение. Тя е тази, която трябва да му напомни, че това, което прави, не е правилно и трябва да се поправи“, посочи викарият на Видинския митрополит.

Една от причините българи да се занимават с дяволските дела е липсата на култура и изопачаването на вярата, смята парапсихологът маг Ивайло.

„Мислят, че с божията помощ могат да се молят за нещастието на някого, но трябва да знаят, че това, което искат, ще застигне първо тях. Това са хора с черни души, които са се продали на дявола и си мислят, че по този начин храмът ще усили това, което искат. Те сами отговарят пред създателя“, посочи той пред „Зодиак“.

Църквата се бори с тези, които идват за зло в храма с всички сили и напомня, че собствената съвест трябва да те води към добри дела
Църквата се бори с тези, които идват за зло в храма с всички сили и напомня, че собствената съвест трябва да те води към добри дела

 

Жени се молят за нещастие

„Когато съм ходил на църква, съм забелязвал жени, които се молят за нещастие. Застават пред иконата на Богородица и се молят да вземе живота на снахата, защото тормозела сина и пр. такива неща. Това са отвратителни истории. Всеки един отговаря пред Бога по равен начин“, напомня маг Ивайло на дръзналите да правят магии в храмове.

Те трябва да знаят, че когато се молят за нещастие в църква, то ще се върне по-силно към тях и ще получават възмездието си много бързо.

Според закони от древността използването на божия храм за дяволски дела се наказва като голям порок.

„Магии като тези нямат резултат, защото молитвата в храма е свързана с доброто и светлината. Там няма как да искаш мрачни неща и те да се случат, нищо че такива хора има навсякъде. Отиват на църква, молят се, кръстят се, но никой не знае какво е в душите им“, уточнява парапсихологът.

Дяволските дела се връщат на тези, които ги практикуват
Дяволските дела се връщат на тези, които ги практикуват

 

Проклятия преследват цели села

Българите в някои части на страната от години се занимават с клетви. Те обаче не са останали безнаказани. Една от най-честите анатеми е хвърлянето на камък. То се правело често по времето на войните през ХХ век, когато зачестили посегателствата над имуществото на хората, но нямало мъже, които да го защитят.

За да накажат тези, които посягали на домовете им, в северните части на страната хвърляли камъни и проклинали извършителите, без да знаят кои са те.

Лошата енергия, която изпращали тогава, сега се връща на децата им, убедени са местните, които твърдят, че почти няма род, който да не е кармично прокълнат по тази линия. Това потвърждават и парапсихолозите. Обяснението им е, че всичко лошо, което някога е правено от даден член на семейство, след това се връща на следващото поколение.

Много от жителите на села в Северна България страдат от кармични проклятия
Много от жителите на села в Северна България страдат от кармични проклятия

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

  1. Да ви акам на тъпите религиозни глави. Който вярва в богове, дяволи, магии и т.н. не живее в 21 век!

    1. Те в „Труд“ си имат на заплата някакви религиозни фанатици и чат-пат пускат малоумни статии. И взимат авторитетни интервюта от магове и астроложки… Журналя, тъпички са си и без мозък, но явно нямат нормален редактор да ги изволни

  2. А защо само жителите на села в Северна България страдат от кармични проклятия? А жителите на Южна България???

  3. как ги избирате джурналистите във вестника? с карти таро или по други магеснически методи? да ви акам на религиозните глави!

  4. Повече от паракдоксално е поддържането на вярата в магии,проклятия и религиозно суеверие.И през интернет заразата на съзнанието продължава да пълзи.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.