„Черно море“ с нов вратар на „Герена“

Илиан Илиев, наставникът на „Черно море“, подготвя изненадващ ход за гостуването на „Левски“. Опитният специалист възнамерява да заложи в неделя на вратаря Миодраг Митрович. Швейцарецът пристигна на „Тича“ през лятото, когато изкара успешен пробен период. 28-годишният страж все още не е играл в официален мач за „моряците“, тъй като се контузи по време на тренировка през юли по време на лагера в Банско. Митрович има солиден опит като през годините е бил част от швейцарския „Локарно“, италианския „Бари“, румънския „Универсистатя“ (Крайова), както и в словенския „Кърка“.

Много е вероятно обаче „Черно море“ да остане без нападателя Исмаил Иса за гостуването в столицата. Националът на България все още се възстановява от травма, получена срещу „Лудогорец“, когато разкъса връзки на левия крак. Бившият играч на „Левски“ продължава да тренира без топка и по всяка вероятност няма да попадне в групата на „зелено-белите“.

На свой ред „сините“ проведоха две тренировки в сряда след еднодневна почивка. Второто занимание бе в часа на предстоящия двубой с варненци – 20.15 ч. В него участие не взеха националите Милан Миятович, Иван Горанов, Станислав Иванов, Илия Юруков и Найджъл Робърта. Билетите за сблъсъка вече са в продажба.

Коментари

Задължително поле