Чий е този вирус?

Какви ли не конспиративни теории се чуха от началото на пандемията досега, какво ли не беше отричано по сто пъти и накрая какво стана? Стигнахме до същите конспирации, но официално. Откъде е тръгнал този вирус - ей това е питането номер 1.

Конспиративните теории за началото на Ковид-19 вече съвсем явно, а не тайно ще се разглеждат от компетентните институции. Да видим какво се чу само за един ден. Първо, шефът на СЗО Тедрос Гебрейесус рече, че трябва да се разследва дали коронавирусът не е изпуснат от лаборатория в Ухан. После пък от Китай също хвърлиха бомба: СЗО да проучи дали вирусът е изтекъл от лаборатории в САЩ.

Работата става много интересна. Ами тя първата версия се чу още преди година и то от учени, не от тролове. Само че от СЗО тогава веднага ги обвиниха за конспиратори.

Виж, тезата за щатска лаборатория става интересна. Като се има предвид и над 30-те милиона заразени в САЩ (в Китай обявените досега са малко над 101 000), като нищо може да намерят нещо по въпроса. Е, да не продължаваме подобна теза, да не ни лепнат петното, че разпространяваме фалшиви новини.

А истината сигурно ще я чоплим с години и ще научим само това, което световният елит се споразумее да ни каже. Затова - да си я караме, както ние си знаем.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари