Министър Аврамова: Търсим дългосрочни решения за водната криза в Перник

Вижте какво откри ГДБОП в бърлогата на групата за компютърни измами (СНИМКИ)

Парламентът отхвърли и 8 лв., и 1 лв. на глас за партийните субсидии

Депутат попита репортерка с какво бельо е (ВИДЕО)

Жена загина при катастрофа на Е-79 край Ребърково

Съдът на ЕС: Собствениците на апартаменти са длъжни да плащат и отоплението на общите части

Седем са кандидатите за шеф на БНР

Собственикът на „ТАД груп“ Иван Тодоров остава в ареста

България и САЩ с форум за киберсигурността Н. Пр. Херо Мустафа: След разговорите във Вашингтон отношенията са на следващо ниво

Президентът Радев: Имаме криза във водния сектор, нужна е цялостна стратегия

МЗХГ и МОН обявяват конкурс „Моето стопанство“ част от кампания „Супер фермер“

Новата Мис Плеймейт: Нямам любим, само секспартньор

Кметът на Търговище представи екипа си

МВР затяга мерките за сигурност около 8 декември

Банско вече с 80 см сняг

Чумаво време

Избиха и животните на баба Дора. След жандармерията дойде линейка, инжектираха и нея, и тя седи на стол и гледа как гонят с отровни инжекции козичките й по двора…Жандармеристите ги доубиват… както мърдат още живи. През две къщи сме и виждаме“.

Какво е това? Репортаж от събитието. Хора от Шарково го диктуват на журналистите, изведени от мястото на карантината. След малко си тръгват и ветеринарите, и полицията, но тия хора остават там – насаме с труповете и чумата.

Това е бедствие, тях ако питате. Национално бедствие! Страдание. Покруса. Но според някои политици е „политика“, „политически балон“, „операция „Пропукване“, сиреч приказка за телевизията.

Чудно ли е тогава, че никой стопанин на стадо у нас не прави разлика между разнасянето на политически послания и разнасянето на зараза? Има и друг въпрос, много по-важен: какво стана с френските проби, какво показаха – има ли я чумата, или я няма?

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Имаме толкова иститути в БАН-доценти, професори..тъй ли не можаха и те проби да направят…това „било чума“ не е шега работа…Откъде накъде да „верваме“ на неква си френска лабораторя…??!!И някой видя ли ги тези..проби???Предлагам аутопсия на всяко едно животно от стадото на баба Дора да се направи..и ако се установи че НЕ СА ЗАРАЗЕНИ…айде Боци..оставкАААААА

  2. Хората дълги години ще помнят събитията от близките дни в Странджа.

  3. СИСТЕМА: ЗАТВОРЕН ДЯВОЛСКИ КРЪГ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПРАВОЛИНЕЙНИ И „НЕАДЕКВАТНИ“ МЕРОПРИЯТИЯ В УСЛУГА НА СПЕКУЛАТИВНИ ИНТЕРЕСИ ЧРЕЗ ИДИОТСКА ДИСКРИМИНАЦИЯ – ПО ТОЗИ НАЧИН ВСЯКА ДЪРЖАВА СЕ ПРЕВРЪЩА В „ОФИС“/КОЛОНИЯ/. УСЛОВИЯ: ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАН ХАОС В „КОЛОНИАЛНИТЕ“ ИНСТИТУЦИИ/НЕАДЕКВАТНО ПОВЕДЕНИЕ ОТ СТРАНА НА НЕЙНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ/ И АНАРХИЯ СРЕД ОБЩЕСТВОТО/РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ, ВСЕКИ ИНДИВИД СЛУЖИ ЗА ХРАНА В ХРАНИТЕЛНАТА ВЕРИГА НА ДРУГ ИНДИВИД/. ГЛАВНИТЕ УЧАСТНИЦИ: СТАТИСТИ, СЪС СИЛНИ КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛОЦЕННОСТ РЪКОВОДЕНИ ОТ ПОСТОЯННАТА НУЖДА ДА СЕ ЧУСТВАТ СПЕЦИАЛНИ. ПОСЛЕДСТВИЯТА: МАСОВО РАЗОРЯВАНЕ ЧРЕЗ ОГРАБВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО, ЖИВОТ БЕЗ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ/ГАРАНТИРАНИ НИ ОТ ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА …./, МАСОВО ИЗКУПУВАНЕ НА БЪЛГАРСКА НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ ОТ ВЪНШНИ СПЕКУЛАТИВНИ „ИНВЕНСТИТОРИ“ ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ – ОБЕДИНЕНИ ВЪВ „ФОНДОВЕ“/ ОФШОРКИ/, СИЛОВИТЕ СТРУКТОРИ НА „ОФИСА“ ПО НИЩО НЯМА ДА ОТГОВАРЯТ НА ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО СИ НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ЩЕ СЛУЖАТ ЕДИНСТВЕНО ЗА ПРИКРИВАНЕ СЛЕДИТЕ ОТ ФИЗИЧЕСКО ОТСТРАНЯВАНЕ НА НЕУДОБНИТЕ ЛИЦА ОТ „ЧИСТАЧИТЕ“/ОРТОДОКСАЛНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ/ НА СИСТЕМАТА……………

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.