Хубчев сменя половината отбор срещу Кипър

На 16 ноември 2018 г. да почерпят

Тереза Мей: Вярвам, че курсът, която съм поела, е правилният за нашата страна

Митко от „Фермата“ разказа шокиращи детайли за мутренското си минало

Цветан Цветанов: Системната политическа атака на БСП към нас е изградена с фалшиви новини

Технология запазва косата при химиотерапия Лекувани са над 100 000 пациенти в 35 различни държави

Родители алармират: Охранител на училищен автобус обижда и бие деца

САЩ може да изгубят война срещу Русия Иран и КНДР са новите заплахи

Свалят цените на горивата с нови мерки Фирмите от сектора ще продължат да работят с минимална печалба

Бутонът за бдителност във влака-убиец на Хитрино бил включен

Тайните на ръката – хиромантия Купи утре заедно с „Труд“ само за 14.90 лв. уникалната книга

Премиерите Борисов и Ципрас дискутираха проекти в секторите транспорт и енергетика

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в петък, 16 ноември 2018

До 5 г. затвор за тормоз вкъщи И роза върху колата можела да доведе до убийство или самоубийство

Петър Иванов: Проблемът на американския бизнес е, че той идва в Европа през дружества в Холандия или в Ирландия

Чумаво време

Избиха и животните на баба Дора. След жандармерията дойде линейка, инжектираха и нея, и тя седи на стол и гледа как гонят с отровни инжекции козичките й по двора…Жандармеристите ги доубиват… както мърдат още живи. През две къщи сме и виждаме“.

Какво е това? Репортаж от събитието. Хора от Шарково го диктуват на журналистите, изведени от мястото на карантината. След малко си тръгват и ветеринарите, и полицията, но тия хора остават там – насаме с труповете и чумата.

Това е бедствие, тях ако питате. Национално бедствие! Страдание. Покруса. Но според някои политици е „политика“, „политически балон“, „операция „Пропукване“, сиреч приказка за телевизията.

Чудно ли е тогава, че никой стопанин на стадо у нас не прави разлика между разнасянето на политически послания и разнасянето на зараза? Има и друг въпрос, много по-важен: какво стана с френските проби, какво показаха – има ли я чумата, или я няма?

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Имаме толкова иститути в БАН-доценти, професори..тъй ли не можаха и те проби да направят…това „било чума“ не е шега работа…Откъде накъде да „верваме“ на неква си френска лабораторя…??!!И някой видя ли ги тези..проби???Предлагам аутопсия на всяко едно животно от стадото на баба Дора да се направи..и ако се установи че НЕ СА ЗАРАЗЕНИ…айде Боци..оставкАААААА

  2. Хората дълги години ще помнят събитията от близките дни в Странджа.

  3. СИСТЕМА: ЗАТВОРЕН ДЯВОЛСКИ КРЪГ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПРАВОЛИНЕЙНИ И „НЕАДЕКВАТНИ“ МЕРОПРИЯТИЯ В УСЛУГА НА СПЕКУЛАТИВНИ ИНТЕРЕСИ ЧРЕЗ ИДИОТСКА ДИСКРИМИНАЦИЯ – ПО ТОЗИ НАЧИН ВСЯКА ДЪРЖАВА СЕ ПРЕВРЪЩА В „ОФИС“/КОЛОНИЯ/. УСЛОВИЯ: ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАН ХАОС В „КОЛОНИАЛНИТЕ“ ИНСТИТУЦИИ/НЕАДЕКВАТНО ПОВЕДЕНИЕ ОТ СТРАНА НА НЕЙНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ/ И АНАРХИЯ СРЕД ОБЩЕСТВОТО/РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ, ВСЕКИ ИНДИВИД СЛУЖИ ЗА ХРАНА В ХРАНИТЕЛНАТА ВЕРИГА НА ДРУГ ИНДИВИД/. ГЛАВНИТЕ УЧАСТНИЦИ: СТАТИСТИ, СЪС СИЛНИ КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛОЦЕННОСТ РЪКОВОДЕНИ ОТ ПОСТОЯННАТА НУЖДА ДА СЕ ЧУСТВАТ СПЕЦИАЛНИ. ПОСЛЕДСТВИЯТА: МАСОВО РАЗОРЯВАНЕ ЧРЕЗ ОГРАБВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО, ЖИВОТ БЕЗ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ/ГАРАНТИРАНИ НИ ОТ ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА …./, МАСОВО ИЗКУПУВАНЕ НА БЪЛГАРСКА НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ ОТ ВЪНШНИ СПЕКУЛАТИВНИ „ИНВЕНСТИТОРИ“ ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ – ОБЕДИНЕНИ ВЪВ „ФОНДОВЕ“/ ОФШОРКИ/, СИЛОВИТЕ СТРУКТОРИ НА „ОФИСА“ ПО НИЩО НЯМА ДА ОТГОВАРЯТ НА ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО СИ НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ЩЕ СЛУЖАТ ЕДИНСТВЕНО ЗА ПРИКРИВАНЕ СЛЕДИТЕ ОТ ФИЗИЧЕСКО ОТСТРАНЯВАНЕ НА НЕУДОБНИТЕ ЛИЦА ОТ „ЧИСТАЧИТЕ“/ОРТОДОКСАЛНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ/ НА СИСТЕМАТА……………

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.