Шарън Стоун общувала с мъртви

Звездата проговори за клиничната си смърт

Преди няколко години Шарън Стоун разказа на целия свят за преживяния от нея масивен инсулт и мозъчен кръвоизлив през 2001 г. , след което оцеля по чудо. Сега в интервю, като част от шоуто Good Morning Britain, звездата си припомни този ужасен епизод от живота си. Звездата от "Първичен инстинкт" разказа точно какво е почувствала, когато е била на ръба на смъртта:

"Хора, които са били близо до смъртта, описват това състояние по различни начини. Някои мислят от научна гледна точка, а други от духовна. Взимам предвид и двете версии. Когато това ми се случи, усетих всички тези неща, за които хората обикновено говорят, като светлината в края на тунела и усещането, че напускаш тялото си. Имах чувството, че общувам с хора, които са си тръгнали от този свят преди мен. Това е някакво краткотрайно усещане: ние не сме водили диалог, но имаше разбиране, че общуваме."

Стоун почувствала огромна болка, сякаш някой я е ударил много силно в гърдите. След това душата й се върнала в тялото - сега звездата подозира, че е изпитвала тази болка, след като лекарите са използвали дефибрилатор.

"Беше ясно, че бях решил да се върна и да не продължавам повече това пътуване. Мисля, че това е всичко, което мога да кажа за това преживяване", обобщи звездата.

Шарън Стоун също разкри как е трябвало да смени лекаря си малко преди мозъчната й операция, защото той се интересувал повече от самореклама и разговори с журналисти, отколкото от нея.

"Взех много твърди наркотици ... Синтетичен хероин, който получавах интравенозно 24 часа в денонощието. Веднъж се събудих на носилката и санитарят каза, че ме водят в операционната за диагностична мозъчна операция. Помолих лекаря си да спре поне за секунда и да ми обясни с какви последствия ще се сблъсквам след тази интервенция. Лекарят отказа да говори, поради което с мозъчен кръвоизлив трябваше да стоя в операционната зала, а той започна да тича по коридора, размахвайки лист хартия. Той извика, че е получил факс от списание "People". В този момент разбрах, че ще трябва да го сменя, защото той се интересува повече от факса, отколкото от операцията на мозъка на пациента си", каза Стоун.

Шарън Стоун претърпя мозъчен кръвоизлив през 2001 година. Тя отиде на лекар само няколко дни, след като започна да я мъчи силно главоболие. Поради това актрисата се озова в болница в тежко състояние и лекарите й дадоха само един процент, че ще оцелее и ще се върне към нормалния живот.  Дълги години Стоун не разказваше нищо за здравословните си проблеми на колегите си в Холивуд, защото вярваше, че това не представляват интерес за никого.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес