Шведът Ралф Сундберг, който ритна камериерка в главата, е пуснат под домашен арест Ще изчака съдебното дело в хотел в Слънчев бряг

Снимка: Архив

Шведският турист, който преди месец и половина ритна в главата камериерка в главата в Слънчев бряг, е бил освободен под домашен арест.

Делото за промяна на мярката му от задържане под стража в домашен арест се е провело в Окръжния съд в Бургас преди два дни, без да бъде предварително оповестявано, информира БТВ.

Ралф Сундберг ще изчака процеса срещу него в хотел в Слънчев бряг. Мястото за момента не е известно, тъй като няколко хотела са отказали да го настанят.

По информация на прокуратурата делото срещу 53-годишния швед може да започне чак през септември, защото след седмица съдът излиза в отпуск.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. С тези закони могат да го осъдят максимум на пет хиляди лева не стори ли нещо друго,по-голяма беля,затворен за над месец в стаята си.

  2. Поредният „домашен арест“ на съдиите . Ясно е ,че са решили да го пуснат да си ходи в Швеция. Както една съдийка от СОС – Недялка Николова уреди турчина, убил семейство тръгнали с мотоциклет до Германия , да си ходи в Германия. И, уверен съм, тези неща не стават без много-много пари под масата. А Куцкова, Тодорова, Калпакчи Камен, Карагьозова продължават да реват за независимост на Темида. Независимост ли? Оправя ги независимост като в Унгария и сега в Полша.

  3. колко му е гаранцията?
    поне 3 средни месечни шведски заплати за женицата и още толкова гаранция!

  4. Разбира се в хотел , иначе трябва да се изложат с някой затвор “ от преди девети “ !

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.