Шокиращи сцени: Меган Маркъл умира в катастрофа като Даяна

Джордан Дийн и Сидни Мортън влизат в ролите на принц Хари и Меган Маркъл.

Новият филм за кралското семейство ужаси британците

Филмът, наречен "Хари и Меган: Бягство от двореца" шокира феновете на кралското семейство във Великобритания и особено първите сцени, в които Меган умира при подобни обстоятелства като принцеса Даяна. Зрителите го определиха като долнопробен и отвратителен заради сцените, в които Меган губи живота си в автомобилна катастрофа в самото начало, което напомня за трагичната смърт на майката на принц Хари.

Прожекцията на филма все още не е започнала, но вече е ясно, че напускането на Хари и Меган на кралския дворец, след като станаха родители на сина им Арчи, ще бъде в центъра на сюжета.

В началните сцени актрисата, която олицетворява херцогинята на Съсекс, лежи на земята до преобърната кола, заобиколена от фотографи, докато актьорът в ролята на принц Хари си проправя път през тълпата. Меган го моли да й помогне, но в този момент той се събужда от кошмар и камък пада от сърцето му, когато я вижда до себе си, както и малкия Арчи.

Феновете на кралското семейство са зашеметени от тези сцени поради приликата им със същинската смърт на майката на Хари, принцеса Даяна. Възмутени зрители бързо споделиха впечатленията си в социалните мрежи: "Това е наистина лош вкус. Не вярвам, че някой може да заснеме подобно нещо", "Безвкусно и отвратително", "Достигнаха дъното. Кога ще спрат да тормозят Даяна? Нека да почива в мир", "Това е болно", "Нямаше нужда от нещо такова“, заключиха те.

Ролите на Хари и Меган са изпълнени от британския актьор Джордан Дийн и американската актриса Сидни Мортън, а филмът е заснет във Ванкувър. Вероятно основен акцент в летата ще бъдат страховете на Хари, че историята ще се повтори и той няма да може да защити съпругата и сина си от „същите сили довели до смъртта на майка му“ и станали повод двамата се откажат от кралския живот и да се преместят в Щатите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино