На 11 декември 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за сряда, 11.12.2019

Земетресение с магнитуд 5,7 разтърси бреговете на Япония

Сексизъм, расизъм, мачизъм Либерални стенания след номинациите за “Златен глобус”

Любо Ганев: Ще се радвам, ако и Борислав Кьосев се кандидатира

Започна срещата между Лавров и американския държавен секретар Майк Помпео

Рекордна заетост на моловете

Отнемат деца без съд В Закона за социалните услуги “цъка нова Истанбулска бомба”

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 11 декември 2019

Николай Нанков: Ще бъде избран нов управител на ВиК – Перник

24 фирми в картел при санирането на блокове Комисията за защита на конкуренцията ги санкционира

Кметът на Благоевград Румен Томов за сигнала на Атанас Камбитов: Предприел съм всички предвидени от закона действия

Турция праща войска в Либия

По-малко изисквания за търговията с горива Зареждаме от подвижни цистерни с касов апарат

Всяка десета фирма търси хора

Шоково събуждане Всички лъжи на прехода и на дребния шрифт

Шоковото събуждане беше необходимо.

Защото неочаквано ни донесоха сметката за всички лъжи на прехода под формата на Истанбулската конвенция.

И трябваше да се събудим и да осъзнаем всички отровни еквилибристики и лъжи, които сме напоявали с мълчанието си и които тихо сме оставяли да цъфтят и да (ни) връзват толкова много години наред.

Днес ни предявяват сметката за всичките отровни мантри на (вече не толкова) новия либерален окулт – тези сладникави лъжи, скрили в себе си толкова жлъч и разрушение, и смъртна омраза към човека.
И с които лъжи ние се съгласявахме с думи или без думи, с действие или с бездействие. И – без никакво съмнение! – с недостатъчно ефективно противодействие.

Държавата е лош стопанин, всичко трябва да е частно и ще е прекрасно – това е, което ви трябва, казаха ни либералните лъжци. Чудесно изглежда, отвърнахме ние.

И тогава те ни показаха и дребния шрифт.

Това по-конкретно означава, че ние ще продадем изключително печеливши ключови сектори от икономиката за жълти стотинки, които ще са за вас, и ще спечелим огромни комисиони, които ще са за нас, добавиха либералните лъжци. Ще крадем и ще лъжем, наметнати със синьото знаме с 12 звезди и ако вие сте против това, значи сте примитивни и прости, и сте лоши стопани, и сте против Европейския съюз. И ние останахме безмълвни пред тази тяхна наглост.

Пазарна икономика, конкуренция и пазарно саморегулиране, пазарът е нещо съвършено – това е, което ви трябва, казаха либералните лъжци. Чудесно изглежда, отвърнахме ние.

Това по-конкретно означава, че при пазара всичко е стока и всичко се купува и продава за пари, поясниха либералните лъжци. Cash is King, парица е царица, Мамонът е новият господар, добавиха лъжците. И ние останахме безмълвни пред тази тяхна наглост.

Правова държава и върховенство на закона – това е, което ви трябва, казаха либералните лъжци. Чудесно изглежда, отвърнахме ние.

Това по-конкретно означава ние да овладеем съдебната система, за да можем да контролираме цялата страна и най-вече да сме сигурни, че никой няма да ни вкара в затвора за всичките тъмни дела, които сме вършили, вършим и ще продължаваме да вършим, поясниха либералните лъжци. И ние останахме безмълвни пред тази тяхна наглост.

Свободна журналистика и неприкосновеност на свободата на словото и частния предприемачески дух – това е, което ви трябва, казаха либералните лъжци. Чудесно изглежда, отвърнахме ние.

Това по-конкретно означава, че ще получаваме грантове от американските леви, за да се правим на българските десни и да ви промиваме мозъците с педерастия, лесбийство и всякакви извращения, хранейки се с парите на нищо неподозиращите десни американски избиратели, избрали консервативен президент, когото ние яростно плюем с техните собствени пари. Не ви се вярва, но от 2011 досега сме получили и усвоили близо 5 милиона долара държавна помощ, за да се правим на свободни предприемачи в разрез с всички правила на пазарната икономика.

И ние останахме безмълвни пред тази тяхна наглост.

Свобода и права на човека – това е, което ви трябва, казаха ни либералните лъжци. Чудесно изглежда, отвърнахме ние.

Това по-конкретно означава законово признаване на еднополови бракове, узаконяване на педерастия, лесбийство и травестизъм, поясниха либералните лъжци. Ако сте против привилегиите на лесбийките и педерастите, значи сте против свободата и правата на човека, казаха либералните лъжци. И ние останахме безмълвни пред тази тяхна наглост.

Равенство на половете и борба с насилието над жени и домашното насилие – това е, което ви трябва, казаха либералните лъжци. Чудесно изглежда, казахме ние.

И тогава те ни показаха дребния шрифт и обяснителния доклад на Истанбулската конвенция.

Това по-конкретно означава, че едни джендър НПО-та ще обясняват на момченцата ви, че са момиченца, а на момиченцата – обратното. Това означава педофили да защитават правата на децата ви като полово объркани по рождение; лесбийки да защитават правата на жените ви като жертви по рождение и феминистки закони да смачкат мъжете ви като насилници по рождение, поясниха либералните лъжци. Ние искаме да притежаваме всичко, включително и вас самите, включително и бъдещето на децата ви – добавиха либералните лъжци.

И тук вече се събуждаме, защото е крайно време да спрем този кошмар!

Всички лъжи на прехода са пред очите ни. Цялата изкривена, грозна псевдо етика на омагьосаното брюкселско-берлинско пространство е пред очите ни. Алчност, лъжи и самозабравяне!

Европейски структури, овладени от анонимни чиновници, които се държат като шефове с нас, техните…работодатели. Анонимни, нагли и безпардонни, самозабравили се надменни еврократи.

Европейско правителство, раздаващо стотици милиони eвро на местни олигарси, сякаш са собствени спестявания на пияницата-европейски премиер, който ги вади от собствения си люксембургски долап.

Европейски парламент с 14 (!) заместник-председатели, които никой не знае какво точно правят, освен че получават огромните си заплати! Защо всъщност са толкова, на кого му трябват 14 заместник председатели?! Money for nothing and chicks for free?!

Агресивно-истеричният, крадлив либерализъм ни е управлявал единствено чрез заплахи – чрез вменяване на чувство за вина – „ако не правите, каквото ви кажем значи сте американски евангелисти/балкански примитиви/путинофили/прости българи/религиозни фанатици или всичко това заедно!“

Контролирали са ни само с поглед – както змия контролира жертвата си!

Е, това време окончателно свърши. Дотук бяхме. Финито.

„За каквито искате инструменти ни смятайте. Може да ни разстроите (и вече го направихте!), но не и да свирите на нас!“ Това казва Шекспировият Хамлет, разбрал за скритото коварство на властта.

Днес вече имаме ясен отговор на неговия въпрос „да бъда или да не бъда“.

Ние, българите, ще бъдем въпреки всичко досега!

Ще бъдем заради бъдещето на децата си!

И България ще я бъде!

Въпреки всички лъжи на прехода и на дребния шрифт!

(urumov.bg)

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (10)

 1. Страхотна статия,Александър Урумов!Забил си пръста в раната.Само не ми е ясно как са те изпуснали и са я публикували.

 2. Неоспорим факт е , че комунизмът се срина ! Не се постигна ефективността на западния модел . Всеки модел си има недостатъци Проблемът при нас като , че ли е липсата на големи инвестиции А това , че все ни нареждат , то си е ясно Надявам се да приемаме само хубавото , а не всичко

  1. Проблемът е какво имаш в главата. Ако си олихофрен – ставаш фен на плевнелиев и ценностите му.

 3. Браво на автора, че нарича нещата с истинските им имена…. например ценностите на плевнелиев и сие безродни подлоги- лъжа.

 4. Най-после някой да каже на висок глас, че царят е гол.
  Отлична статия, поздравления.

 5. Sashe, behme NEVINNI I DOVERCHIVI , tochno kat decata. Ne ni se vmeniava za greh. Voivoda e nuzhen sega, ama istinski, s harizma, coveshko srce i principnost

  1. чекай ти войвода или месия… да ти го пратят пак от намайната си.

 6. ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА АМА ГОЛЕМИ ТЪРКАЛЕТА . АВТОРЕ МНОГО СИ МЛАД И СИ ЗЕЛЕН КАТО СИБИРСКА БОРОВА ГОРА МОЕТО ДЕТЕ. ЗА ТОВА СЕ ИСКА ДА ИМАШ МАЛКО АКЪЛ И ОПИТ А ТИ ГИ НЯМАШ . ПРОБЛЕМА НЕ Е В ТОВА ДАЛИ Е КАПИТАЛИЗЪМ ИЛИ КОМУНИЗЪМ ИЛИ СОЦИАЛИЗЪМ ПРОБЛЕМА Е В ЧОВЕШКИЯТ ЕГОЙЗЪМ И ОТ ТАМ И ЧОВЕШКАТА АЛЧНОСТ ВСИЧКО ПРОЙЗЛИЗА ОТ ТЯХ АКО ЧОВЕКЪТ Е ПО ДОБЪР КАТО МАТРАЛ В СВЕТОВЕН ПЛАН И ТИ МЛАДО МОМЧЕ НЯМАШЕ ДА ПИШЕШ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ. ВЗЕМИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ КОМУНИЗМА ЧОВЕШКАТА АЛЧНОСТ ДВИЖИ ПОВЕЧЕТО ПРОЦЕСИ НА РАЗВИТИЕ ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ АМА ЕДНИ СЕ ОБЛАЖАВАТ ПРИ КАПИТАЛИЗМА ЩЕ ТИ ДАМ КОЛКОТО АЗ ПРЕЦЕНЯ И ПРИ СОЦИАЛИЗМА ГОРЕ ДОЛУ ТОВА . ИМА ЕДНА СВЕТОВАНА ТАЙНА ВЛАСТ ДА Я НАРЕЧЕМ КОЯТО РЕГУЛИРА СВАТЪТ НА БАЗА НА ЧОВЕШКИЯТ ЕГОЙЗЪМ ОТ С НЕГОВОТО БРАТЧЕ НАРЕЧЕНО КОРУПЦИЯ. АКО НЯКЪДЕ РАБОТИТЕ ВЪРВЯТ ХОП ИЗНОС НА КОРУПЦИЯ ЕДНА ПОСЯВКА И ГООТОВО. КАПИТАЛИЗМА Е БАЩАТА КОМУНИЗМА Е ПО ГОЛЕМИЯТ БРАТ А СОЦИАЛИЗМА ПО МАЛКИЯТ ВСЕ ОТ ЕДНО СЕМЕЙСТВО ЕКСПЛОАТАЦИЯТА ВИНАГИ Я ИМА ТУК Е ОБЯСНЕНИЕТО. МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЧЕ И ТРИТЕ ОТ ТОВА СЕМЕЙСТВО НИ БУДЛАКАТ С ТУКА ИМА ТУКА НЕМА И ВРЕМЕТО МИНА И ЖИВОТА ТИ СЪЩО НО КОЙ Е ПЕЧЕЛИВШ АМИ ОГЛЕДАЙТЕ СЕ НАОКОЛО АКО ВИЕ ТЕ ЕДИН ОТ ТЕЗИ ПЕЧЕЛИВШИ ЗНАЧИ ИМАТЕ КЪСМЕТ АКО ЛИ НЕ СОРИ КОЛКОТО И ДА РЕВЕТЕ , ПРОТЕСТИРАТЕ И ТН ВАШИЯТ ЖИВОТ Е НИЩО КАТО НА МИЛИАРДИ МУХИ РОДЕНИ ЕДИНСТВЕНО ДА СЕ РОДЯТ И ДА СЛУЖАТ ЗА РЕЗЕРВ ПРИ КАТАКЛИЗЪМ ИНАЧЕ ДКАТО СВЯТ СВЕТУВА КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ И КУЧЕТАТА КАТО МЕН И ВАС СИ ЛАЙКАТ. ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ИМ ПУКА НА ТЕЗИ С ВЛАСТТА И ПАРИТЕ ИЗОБЩО НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ТЕ НЕ СА ЕГОЙСТИ И ПО ГОЛЕМИ ОТ ВАС ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ПУСКАТ ПО НЯКОЯ ТРОХА ДА НЕ ГИ ПОМИСЛЯТ ЗА ЛОШИ ИЛИ ЕГОИСТИ И ТОВА Е .
  МЛАДО МОМЧЕ НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО КАТО НАС АМИ ВИЖ В КОЙ ЕКИП ОТ ЕГОЙСТИ МОЖЕШ ДА СИ ПО ПОЛЕЗЕН. ВСИЧКО СЕ БАЗИРА НА ЧОВЕШКОТО ЕГО ВИШ ЗИГМУНТ ФРОЙТ ТОВА МОЖЕ ДА ТИ ОТВОРИ ОЧИТЕ И ЗАЩО Е ТАКА МАИ НЕ ПО ТОЗИ НАЧИН КОЙТО ТИ ИСКАШ ЧОВЕШКИЯТ ФАКТОР ИНАЧЕ КЗАНО ТАМ КЪДЕТО ИМА ПО МАЛКО ЕГОЙЗЪМ ПО БЕДНО СЕ ЖИВЕЕ И ТАМ КЪДЕТО ЕГОЙЗМА Е ПО ВИСОК ПО ДОБРЕ СЕ ЖИВЕЕ. ОСТАНАЛОТО СА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ СВЕТЪТ Е ЕГОЙСТИЧЕН ПО РОЖДЕНИЕ И ТАКЪВ СЕ ОЧЕРТАВА ДА ЗАВЪРШИ СВОЯТ ЖИЗНЕН ПЪТ ЗАЩОТО КАКТО ИМА РАЖДАНЕ ТАКА ИМА И СМЪРТ ДОРИ И ЗА ПЛАНЕТИТЕ .

  1. сега си пий хапчетата да се успокоиш, та следващия път пишеш нормално, па барем седне някой да те прочете.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.