Шумен празнува деня на младежта

Снимка: Община Шумен

Шуменци ще честват Международния ден на младежта в понеделник. Всички прояви, организириани от Община Шумен и Общинския младежки съвет са с вход свободен. Програмата стартира с ден на отворените врати от 10 до 15 часа в Астрономическата обсерватория. Там ще бъде завъртян филм за Слънчевата система, а от 21 часа е предвидено наблюдение на планетата Сатурн.

На паметник "Създатели на българската държава" служители от ОП „Туризъм, публични прояви и атракции“ ще запознават младежите с интересни факти покрай изграждането на монумента. В Информационния център към комплекса ще бъде прожектиран филм, който разказва за историята му.

В Младежката сфера пред „Безистена“ от 18 часа ще гостуват дизайнерите Михаел Върбанов и Емил Личев. В непринудена среща те ще разкажат на младите хора как е стартирал бизнесът им в Шумен и какъв е ключът за успеха.

Вечерта в парка между общината и Регионалната библиотека започва концерт със специалното участие на гост–изпълнителите Ивайло Иванов – Играта и Денислава Сашова – Диона.

Коментари

Задължително поле