А1 вече предлага собствено съдържание и през виртуална реалност

Приложението А1 NOW вече е достъпно и през очила за VR

Клиентите на А1 вече ще имат възможност да гледат приложението A1 NOW и през очила за виртуална реалност (VR). Пакетът Mini 30+ е достъпен във VR с помощта на Samsung Gear VR, които работят със смартфон устройства на корейската марка.

Тази стъпка превръща А1 в първия телеком у нас, който съчетава VR със собствено съдържание през мобилни устройства. Новото решение е част от стратегията на компанията да предлага иновативни решения и да прави технологиите достъпни, лесни и полезни за своите клиенти.

Новите VR възможности, които А1 предлага, ще променят изцяло гледането на телевизия през мобилно устройство за феновете на филмите и спорта. Те ще могат да изпитат добавената стойност, която дава VR, по време на решителните срещи от световното първенство по футбол.

За да гледате телевизионно съдържание от А1 през VR е необходимо да имате абонамент за пакет Mini 30+ от приложението A1 NOW; Samsung Gear VR; Смарт устройство на Samsung – Galaxy 6 серията и моделите след нея и да изтеглите приложението А1 NOW VR от магазина за приложения на Oculus

Приложението A1 NOW предлага достъп до интерактивна телевизия от A1 на смартфон, таблет и компютър. Услугата включва най-популярните ТВ канали на различни устройства навсякъде и по всяко време. Абонатите имат достъп до най-гледаните български и чуждестранни предавания със спорт, новини, музика и детски филми.

Абонатите на телевизия от A1, които сключат нов договор за телевизия за пакети ТВ Стандартен, ТВ Разширен, ТВ Разширен + и ТВ Премиум, и се регистрират до 31 юли 2018 г., могат да ползват A1 NOW безплатно в продължение на 2 месеца. Бърз и лесен достъп до приложението получават и абонатите на мобилни планове A1 ONE и A1 ONE Unlimited.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл