Божидар Митрев: "Червените" говорят за страх, притеснени са

Божидар Митрев, капитан на "Левски", отвърна на Николай Бодуров и Станислав Манолев от ЦСКА. Стражът заяви, че в лагера на "червените" говорят за страх преди дербито за шампионата в сряда, тъй като са притеснени от крайния резултат, който може да се окажа изключително важен за изхода на шампионата.

"Психологическият момент е при тях - каза Митрев за БНТ. - Те трябва да са притеснени, защото не на нас ни зависи първенството от този мач. Излизаме за победа. Реваншът за Купата на България ще е на живот и смърт за нас, но няма да обърнем гръб на първенството. Ако мислим само за купата, не е правилно. Имаме шампионат и там трябва да търсим позиции за Европа. Защото дори да стигнем финал в турнира, който още не е гарантиран, там всичко се случва, това е един мач.“

От ЦСКА се заканиха на вечния съперник след гръмката победа в събота над "Верея" с 5:1.

"Като гледам "Левски" и с 15-годишни да излезем те ще се страхуват от нас - каза Николай Бодуров. - Нищо, че ни биха за Купата, видя се, че имаме повече качества. Късметът ги покри. Ако той е с нас, Господ да им е на помощ".

Манолев също показа мускули.

"Готов съм да поведа съотборниците си - каза националът. - Всеки мач излизаме за победа. Не всеки път се получава. За Купата ни победиха с два удара и половина. Ние имахме положения, но не можахме да ги вкараме. Надявам се да се получи хубав мач в сряда и да победим."

Снимка: Спортал

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ