Вижте как Натали Трифонова играе сиртаки (ВИДЕО)

Синоптикът на БТВ Емо Чолаков предизвика колежката си Натали Трифонова в ефира на "Търси се" да изиграе гръцкия танц сиртаки.

Трифонова не знаеше стъпките на танца, но все пак трябваше да го изпълни, тъй като предизвикателството беше отправено.

"Сиртаки изобщо не мога да танцувам, Емо, ще те убия", каза шеговито блондинката и все пак се изправи да изпълни предизвикателството. "Емо, ще те мразя цял живот за това, което ми причиняваш", допълни тя с усмивка.

Чаровната синоптичка говореше и за най-тежкия период в живота си, в който майка й пострадала сериозно при катастрофа на гръцкия остров Миконос. Двете били на АТВ и се блъснали в мотоциклет. „Намерих я в безсъзнание, легнала. Помислих си най-лошото, светът ти се срива за секунди. Докато чаках да дойде в съзнание, минутите бяха безкрайни”, каза с треперещ глас Трифонова.

„Катастрофата много ме промени. След като се върнах в България, стесних кръга на хората около себе си. Майка ми е най-важният човек в живота ми. Тя ми е всичко. Не си представям живота си без нея”, добави тя.

Натали още веднъж демонстрира танцови умения пред камерата, защото майка й я накара да влезе в ролята на световноизвестната гръцка синоптичка, която танцува, докато представя прогнозата за времето.

df2682c8d8bf8418a367b2f51444e5d4Синоптичката разказа за пръв път, че все още е с детската си любов. "Той е много по-добър човек от мен, много по-благ характер", казва Натали за приятеля си Доан Хасан. През годините двамата са се разделяли няколко пъти, но винаги намирали отново пътя един към друг.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица