Волен Сидеров: Всичко в коалицията е наред, надявам се да се виждаме по-често

Нямаме абсолютно никакви разминавания, заяви Цветан Цветанов

Всичко е наред, продължаваме и се надявам да се виждаме по-често за обсъждане на проблемите. Това каза председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров след среща с коалиционните партньори в кабинета „Борисов 3“.

„Не виждам основание за този интерес, какво очаквате да кажем“, коментира той. „Длъжни сме да се срещаме, имаме коалиционно отношение и трябва да се срещаме даже по-често. Това беше една работна среща“, посочи Волен Сидеров.

В отговор на въпрос дали е повторил острите си думи към Цветан Цветанов и Валери Симеонов той коментира: „Не знам какво наричате остри думи“.

Сидеров се поправи, че Цветанов не е бил комунист от МВР, както каза вчера."Успя да ме убеди, но комсомолец е бил, аз също",  каза на шега той, цитиран от Канал 3.

В отговор на въпрос дали са изгладени противоречията Волен Сидеров уточни: „Изгладихме ги, не се безпокойте. Виждам, че много сте се загрижили, но наистина няма основание“.

„Това ръкостискане достатъчно ли ви е“, попита Цветан Цветанов. Той призна, че е било грешка да се виждат рядко и трябвало по-често да си говорят в коалицията и обеща, че ще поправят този пропуск.

Цветанов каза още, че от него обиди по медиите към партньорите няма да се чуят.

Коалицията е стабилна, нямаме абсолютно никакви разминавания. Имаме различни мнения, но смятам че ще бъдат изчистени и ще бъдем единни в парламента, заяви Цветан Цветанов.

„Всеки има мнение за политическия си партньор или опонент. Уважавам коалиционните партньори. Смятам, че няма да е коректно чрез медиите да давам отговор на въпроси“, коментира Цветан Цветанов. „Нямаме съществени различия и продължаваме напред“, изтъкна той и уточни, че Истанбулската конвенция не е коментирана на срещата.

В отговор на въпрос по искане на кого е била срещата, Цветан Цветанов уточни: „Вчера се видях с Волен Сидеров на мероприятието на Вежди Рашидов и се разбрахме днес да можем да изпием едно кафе. Валери Симеонов дойде и идването му съвпадна с договореното с Волен Сидеров.“

Симеонов се измъкна от медиите, окупирали вратата на стаята на Обединените патриоти, с извинението, че бърза.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика