Гаф в община Благоевград, назначиха наместник за няколко часа, докато черпи, го „уволниха“

Снимка: Архив

Куриозен гаф сътвори новата управа на община Благоевград, като назначи само за няколко часа кметски наместник и докато човекът черпи, го уведомиха,че всъщност няма да е селски управник.

Историята започна с брифинг на кмета Румен Томов, на който обяви, че вече е назначил кметските наместници на селата, а имената им са публикувани на сайта.

Сред тях се оказа името на строителния предприемач Валери Байрактарски, назначен за наместник на село Селище. Човекът доволен веднага събрал приятели да ги почерпи. Привечер обаче изведнъж в сайта на общината се оказва, че името на Байрактарски е заличено и се е появило друго име, това на досегашния управник на селото Благой Панайотов.

„Много обидно се чувствам, някой явно ми е подлял вода. Първо ми предложиха от щаба на Томов да бъде наместник и аз приех, после бях назначен, а след няколко часа питах кмета какво става, а той казва - ами имаш фирми. Ами имам, за един ден няма как да се откажа от тях, то си има срокове, разказа огорчен „наместникът за ден“ Байрактарски.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони