Гледайте НА ЖИВО Националната предизборна среща на ГЕРБ (ВИДЕО)

Започна Националната предизборна среща на ПП ГЕРБ в зала 3 на НДК в София.

Очаква се лидерът на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов и неговият заместник в партията Цветан Цветанов да излязат с инструкции към ръководителите на ГЕРБ в страната за провеждане на европейските и местни избори.

ГЕРБ ще определи критериите за кандидатите за евродепутати, които могат да бъдат номинирани до 20 февруари. Ще бъде обявена и инициативата за провеждане на Национален граждански диалог по основни секторни политики във всичките 29 области на страната.

Гражданският диалог ще е под мотото “Европа в нашия дом“ и ще се проведе в периода от февруари до април.

ГЕРБ вече проведе първите си заседания на Предизборния си щаб, който отново утвърди за негов ръководител Цветан Цветанов.

Едни от задачите, които ще бъдат поставени на местните структури на ГЕРБ по време на Националната предизборна среща ще бъдат преглед на активните членове на партията, обучение на хора, които да влязат в районните и секционни избирателни комисии и популяризиране на постиженията на ГЕРБ по места.

Очаква се пред близо 2000 хиляди делегати на срещата, сред които народни представители, евродепутати, членове на областни и общински ръководства на партията, кметове и представители на Общински съвети, както и министрите от квотата на ГЕРБ, премиерът Борисов да произнесе реч.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България