Горнооряховци похвалиха санирането на жилища пред депутата от ГЕРБ Клавдия Ганчева

Задоволство от процеса по саниране на жилищни блокове в Горна Оряховица изказаха граждани, които посетиха приемната на народния представител инж. Клавдия Ганчева, провела се в понеделник в града.

Живущи в такъв блок, намиращ се на ул „Отец Паисий“ 63А споделиха, че имат отлична комуникация с изпълнителите, дейностите се планират след съгласуване с обитателите на сградата, по санирането се работи дори в събота и неделя, а всичко се извършва при стриктен контрол.

По време на приемната жители на Горна Оряховица изказаха удовлетворение от факта, че и в настоящия мандат, както и по време на 43-то Народно събрание, имат възможност за редовни срещи и диалог със своя народен представител, в лицето на инж. Ганчева. 57-годишният Иван Кънев пък посети приемната специално, за да благодари за получената преди няколко месеца подкрепа в борбата със сериозно заболяване. Мъжът, който в момента е с 95% загубена трудоспособност заяви, че макар настоящото правителство да работи едва от няколко месеца, вече се чувстват положителните стъпки в социалната сфера.

Сред сигналите в приемната бе и невъзможността за получаване на т.нар. „кръвнина“, отредена при съдебен процес в случаите на убийство. Твърде често осъденият извършител се оказва без имущество и доходи, и обезщетението за претърпените нематериални щети от близките на жертвата, остава само на хартия. Пред депутата, такъв разтърсващ случай разказа горнооряховка, изгубила своя съпруг и сина си.

В резултат на други от срещите си, народният представител Клавдия Ганчева вече предаде в централата на НАП информация за нелоялна конкуренция, заради вноса на некачествени, но с ниска цена китайски материали. Информацията бе предоставена на депутата от български производител в сферата на леката промишленост.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони