Дербита от Холандия, Русия и Украйна по „MTel Sport“

Три дербита ще могат да гледат любителите на футбола в неделя по спортните канали на Мтел. От 15,30 часа по „Mtel Sport 1“ е абсолютната класика в холандската Ередивизи между „Фейенорд“ и „Аякс“. И тази година „Де Класикер” е с пряко отношение към борбата за челните места, тъй като двата отбора делят второто място във временното класиране с по 16 точки.

От 16,30 часа „Mtel Sport 2“ ще излъчи пряко големия сблъсък в руската Премиер лига между ЦСКА (Москва) и „Зенит“. По същия канал от 19,30 часа е сблъсъкът между тоталните хегемони в украинската Премиер лига – „Динамо“ (Киев) и „Шахтьор“ (Донецк).

Феновете на високите скорости могат да се насладят на битката за титлата в Moto GP, където Марк Маркес и Андреа Довициозо. Квалификацията за Гран при на Австралия е в събота от 6,30 часа сутринта, а стартът е в неделя в 8,00 часа сутринта.

Екшънът продължава по „MtelSport 2“ от 22,45 ч. с галавечерта на UFC в Гданск (Полша), а в 22,00 ч. в неделната вечер е сблъсъкът от НХЛ между „Филаделфия Флайърс“ и „Едмънтън Ойлърс“. 4 часа по-късно по „Mtel Sport 1“ шампионът „Питсбърг Пенгуинс“ гостува на „Тампа Бей Лайтнинг“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт