Джейсън Момоа от "Игра на тронове" се обръсна за първи път след 7 години

Вижте уникална инфографика от 8-ия сезон на сериала

Актьорът от "Игра на тронове" Джейсън Момоа шокира своите феновете, като обръсна брадата си, която пуска от 7 години.

Сексапилният актьор изглежда доста различен от визията, с която сме свикнали да го виждаме, особено в поредицата "Игра на тронове", където той е в ролята на Кхал Дрого. След края на снимките на сериала, а и заради благотворителна кауза за опазване на околната среда, актьорът реши да се "сбогува" с екранните си образи и да промени коренно външния си вид.

Тази му постъпка привлече още повече внимание към финалния сезон на "Игра на тронове", стартирал преди броени дни. По случай премиерата на първия епизод от 8-ия сезон, в редица големи градове бяха организирани партита, на които феновете се събират, за да гледат заедно така чакания епизод.

На 21-ви април ще излезе и вторият епизод от поредицата, като  за целия сезон са заснети общо 6 епизода, но последните няколко са по-дълги от предишните, приблизително час и половина.

За всички настоящи (и бъдещи) любители на "Игра на тронове", представяме уникална интерактивна инфографика, която представя всички домове и тяхното разположение на картата, както и връзките между героите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица