Дина Шошева, 94-ият тотомилионер: Най-важното е човек да вярва и да не спира да играе

Над 5 милиона е джакпотът за неделния тираж на "Тото 2 - 6 от 49"

И вчера джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ оцеля! За неделя сумата ще достигне рекордните 5 200 000 лева. Какво е да си тотомилионер – вижте в интервюто с 94-ия милионер на тотото – Дина Шошева. През февруари месец актрисата от Русе спечели сумата от  4 458 172 лева.

- Г-жо Шошева, вие сте 94-ият тото милионер на България! Kакво е чувството, когато разбереш, че вече си по-богат с почти 5 000 000 лева?

- Чувството не може да се опише с думи, трябва да се преживее. Първоначално е еуфорията и радостта, после се приземяваш и разбираш, че трябва да си отговорен и да управляваш правилно тези средства. Защото те не са никак малко!

- Продължавате ли да играете тото? Коя е любимата ви игра?

- Аз играя тото от 40 години, от 1978 година, би било странно за самата мен да спра просто ей така. Това ми носи удоволствие и въпреки спечелената сума искам да съм част от семейството на Спорт Тото и да подпомагам спорта. А като играя тото допринасям за това, защото БСТ дава 33% от постъпленията си в подкрепа на българския спорт.

Любимата ми игра е 6 от 49. Все пак тя ми донесе голямата печалба и направи живота ми по-спокоен – за мен и дъщеря ми. Понякога пускам фишове и за другите игри, това ми носи нова емоция и очакване. Даже скоро спечелих тройка от 6 от 42.

- Спомняте ли си числата, с които спечелихте джакпота? Вярвате ли в късмета си?

- Разбира се, че ги помня - 10, 18, 20, 21, 33 и 44. Точно тези числа са много специални за мен, защото бяха написани от майка ми преди да почине. Но моето хоби е да си записвам всички изтеглени числа от предишни тиражи и да предсказвам следващите числа. Имам специална тетрадка за това. Забавно ми е и вярвам в символиката на числата, както и в късмета си. Трябва да вярваш, за да спечелиш и да разчиташ знаците на съдбата.

- Предполагам знаете, че сега джакпотът в играта 6 от 49 е над 5 000 000 лева. Какво ще пожелаете и посъветвате тото почитателите, които искат да спечелят и станат тото милионери като вас?

- Както казах, най-важното е човек да вярва и да не спира да играе. Трябва да сме постоянни и рано или късно съдбата ще ни зарадва. Вече съм сигурна в това, че всеки има своите щастливи числа, които в определен момент от живота му ще го зарадват.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото