ДПС - Кърджали със свое мобилно приложение

Всички послания на ДПС по време на кампанията в Кърджали, детайлна информация за събитията и кандидатите, новини и снимки ще бъдат на едно кликване разстояние от всеки едни гласоподавател в региона.

Движението за права и свободи край Арда е първата регионална политическа структура в страната, която стартира свое мобилно приложение. То може да се изтегли безплатно от Google play и App Store.

„По този начин Кърджали успя да изкачи още едно ниво в начина на комуникация с младите хора. Мобилното приложение е един изчистен вариант на ясни, точни и категорични послания към избирателите, на откритост към цялото общество. Движението за права и свободи отново демонстрира публичност към всяко едно свое мероприятие, като търси възможност да достигне до всеки един свой избирател, където и да се намира той. Това е нашият политически отговор на скритата кампания, която се прави до този момент от всички”, посочи при представянето на приложението зам.-председателят на ДПС и номер 2 в листата с кандидати за народни представители Хасан Азис.

Чрез този иновативен начин за правене на политика, всеки избирател ще може да получи най-нова информация за провежданата в региона предизборна кампания, кандидатите в листата и техните послания, отправени към хората, актуални новини, събития и снимки.

17160735_421479878185879_1861513105_n

По думите на Хасан Азис, изборите стават все по-тихи, а „еуфорията отпреди десет години” вече липсва. Според вторият в листата на ДПС, това се дължи на умората, натрупана у хората от избори и програми, които не се случват заради „редуването на вот след вот”.

„В тази обстановка ДПС прави едни открити избори. Опитваме се да бъдем модерни в изразяването на нашите идеи. На политическия пазар ДПС излиза с модерен технологичен продукт за правене на избори. Сигурен съм, че мобилното приложение ще предизвика голям интерес и ще достигнат посланията ни до много повече хора. Това ще е и един тестов вариант за едно национално приложение-пореден знак за модерността на Движението за права и свободи”, посочи Хасан Азис. Чрез приложението потребителите ще имат възможност и да дефинират обществените проблеми към местните власти.

По време на презентацията присъстваха и част от кандидатите от листата на ДПС за народни представители-Адлен Шефкет, Байрам Байрам, Ахмед Моллахасан и Ерол Мехмед.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони