Дрийм тийм от комиксови супергерои

Филмът е продължение на “Батман срещу Супермен”

26-3

Eпохата на тотална попкултурна доминация на филми за супергерои в костюми продължава с предстоящата премиера на мегапродукцията Justice League. Рекламната кампания на монументално амбициозната комиксова екранизация се разгръща с нови материали от филма, който събира Супермен с Жената чудо, Аквамен и още куп други персонажи от каталога на DC comics.

Филмът се явява продължение на “Батман срещу Супермен”, който трябваше да се превърне в исторически блокбастър и касов рекордьор, но въпреки че донесе добри пари, не успя да изпълни желанията на своите създатели. Освен това филмът раздели феновете и критиците и отнесе много отрицателни рецензии в специализираната преса и киносайтовете.

26-2

Сега амбицията е Justice League да поправи щетите и да възвести хегемонията на бранда DC

Ето го и сюжета:

Воден от възстановената си вяра в човечеството и вдъхновен от саможертвата на Супермен, Брус Уейн обединява сили с новия си съюзник Даяна Прайс, за да се изправи срещу още по-голям враг. Заедно Батман и Жената чудо работят бързо, за да открият и спечелят за каузата си екип от метахора, с които да се изправят срещу наскоро събудилата се заплаха. Но въпреки формирането на безпрецедентна лига от герои - Батман, Жената чудо, Аквамен, Киборг и Светкавицата, може да е твърде късно планетата да се спаси от нападение с катастрофални размери.

Режисьор на Justice League е Зак Снайдър, а сценарият е на Крис Терио (”Арго”). В ролите са Хенри Кавил (Супермен), Бен Афлек (Батман), Гал Гадот (Жената чудо), Рей Фишър (Киборг), Джейсън Момоа (Аквамен), Езра Милър (Светкавицата), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Амбър Хърд (Мера), Уилям Дефо (Нуидис Вулко), Дж. К. Симънс (комисар Гордън) и други.

Премиерата е насрочена за 17 ноември 2017 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино