Дядо Коледа и децата на Горна Оряховица запалиха заедно празничните светлини на елхата

За радост на всички деца, Дядо Коледа вече пристигна в Горна Оряховица. Заедно с малчуганите, събрали се пред Общината, добрият старец запали светлините на Коледната елха.

Преди да настъпи кулминацията, децата се забавляваха заедно с артистите от Държавен куклен театър - Габрово и спектакъла „Откраднатите ботуши на Дядо Коледа“.%d0%b4-2

След веселбата и след като децата помогнаха на добрия старец да намери ботушите си, той се появи. Дядо Коледа бе посрещнат от кмета на Общината инж. Добромир Добрев, който го увери, че всички деца са били послушни през годината и заслужават големи подаръци. С радостни викове и емоции, малчуганите приветстваха добрия старец и след обратно броене от 10 до 1 елхата грейна. Коледни светлини блеснаха и на площад „Георги Измирлиев”, а небето над него се озари в празнични илюминации.

След светлинната феерия последваха фотосесии на децата с Дядо Коледа, със светещите елени и шейната пред сградата на Общината.

С детското шоу и запалването на коледните светлини започнаха и празничните прояви за месец декември в Община Горна Оряховица. Днес  от 16.30 ч. в Младежкия дом ще бъде открита изложба на Коледни картички и сурвакници, изработени от децата и учениците от Община Горна Оряховица.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони