Задържаха двама гърци и шофьора на колата, премазала българина в Солун

Тоско Бозаджийски Снимка: Фейсбук, Bultras

Двама гърци на 26 и 24 години, за които се твърди, че са замесени в трагичния случай със смъртта на 28-годишния българин в Солун, са арестувани. Задържан е и 26-годишния шофьор на колата, която е прегазила момчето на пътя. Той е арестуван по обвинение, че е напуснал мястото на пътнотранспортното произшествие.

Както "Труд" писа един от тарторите на агитката на Ботев (Пд) е убитият фен в Солун. В неделя следобед след варварска атака на фенове от ПАОК той бе пребит и прегазен от автомобил. Тоско Бозаджийски е известен като един от най-ревностните привърженици на жълто-черните. Други двама наши сънародници са пострадали от хулигани на ПАОК. Те са били нападнати в кафене на улица „Мария Калас“. Двамата са получили наранявания с хладно оръжие и са приети в местна болница.

Привърженици на пловдивския „Ботев“ често пътуват до съседна Гърция, за да подкрепят „Арис“, тъй като са побратими с феновете на отбора от Солун.

От футболен клуб Арис излязоха със пециално изявление, в което осъждат този вандалски акт и призовават властите да открият, задържат и накажат виновните.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа