„Имало едно време в Холивуд” - твърде бял за либералите

Роби в ролята на Шарън Тейт.

Прогресивната пропаганда с нов протест срещу творба на Тарантино

Партийната линия вече допуска само „мултикултурни” филми

Природозащитниците скочиха на новия опус на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд” заради сцени с питбул, феминистките го нападнаха за неприемливи кадри с жени, а либералите като цяло  се разгневиха на „непоносимата белота на целия филм”.

Тази фраза е съвсем реална и се използва масово и неиронично от леви прогресивни либерали за всичко, което не съдържа достатъчно мултикултурни образи и елементи. Проблемът на медиите и активистите е, че в „Имало едно време в Холивуд” има основно добре изглеждащи бели мъже и жени. Това явно вече е недопустимо. Партийната линия допуска само „мултикултурни” филми.

Брад Пит, Леонардо Ди Каприо и Марго Роби са прекалено бели и красиви за модерния либерален климат на сурова омраза към всичко с европейски характер и произход. Флагманът на съвременното ляво „Гардиън” излезе с гневен коментар срещу филма и призова „Тарантино да бъде отменен”. Умопомрачени и индоктринирани журналисти и активисти съвсем сериозно говорят за бойкоти и протести. Само защото режисьорът, който ги зарадва с „Джанго без окови‘ и сцените на черни, които убиваха бели безнаказано, един път реши да направи филм без демонстративно заклеймяване на белия мъж.

„Ню Йоркър” написа, че филмът на Тарантино е „обидно регресивен”, „смехотворно бял” и „празнуващ звездното излъчване на белите мъже”. Ако думичката бял тук се смени с друг цвят, а посланието се запази, авторът на материала щеше да бъде уволнен, а пред редакцията на изданието щеше да има протести и бунтове. Но расизмът и демонизирането на белите са позволени и насърчавани от либералния ред.

„Ел Ей Таймс” продължи линията със статия, в която съобщава, че е време да спрем да боготворим едно минало на героични бели мъже, което всъщност не било съществувало.

Реакцията към „Имало едно време в Холивуд” и белите звезди в него демонстрира степента на лудостта на модерните либерали, Тези хора са отвъд границата на разума и спасението.

А филмът тръгва в България на 16 август.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино