Йордан Йовчев излиза от „Фермата“

Участниците изпратиха олимпийския медалист със сълзи

Олимпийският медалист Йордан Йовчев доказа, че не е само велик спортист, но и голям човек, а на добротата и трудолюбието му станаха свидетели както участниците във „Фермата“, така и зрителите на шоуто. За двете седмици престой в шоуто гимнастикът успя да накара всички да го заобичат, затова и новината, че приключва участието си, предизвика в съфермерите му много сълзи.

Последните часове от престоя си Данчо използва, за да благодари на всички за прекрасното преживяване, което е имал в стопанството и поиска прошка, ако е обидил неволно някого. Йовчев изненада участниците и с няколко подаръка – храна, негова снимка с текст „завинаги един от вас“, и фланелка, която беше персонално поднесена на бесарабската българка Лилия.

Пред камерите на шоуто всички участници изразиха възхищението си от Данчо и не пропуснаха да припомнят как той не се е скатавал от работата, дори напротив, сам е предлагал помощта си. Още в първата нощ от престоя си във „Фермата“, вместо да спи, той се хвана да помага на емигрантите, които трябваше да изчистят 10 кубика боклук от двора. С жестовете си към всички Йовчев се превърна в любимец и успя да сплоти участниците. Точно такава беше и мисията, с която спортната легенда влезе в шоуто – да даде пример и да вдъхнови играчите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл