Какви ги върши след развода Йозджан Дениз

Yaz sezonunda sadece Girne Elexus Hotel’de sahne alacak olan Özcan Deniz, gerçekleştirdiği ilk konserinde yerli ve yabancı hayranlarının izdihamıyla karşılandı.

Няма лъжа, няма измама - известният актьор Йозджан Дениз се разведе и турските медии продължават да нищят тази новина. Те проследиха и пътя му до бракоразводната зала. Двамата с Фейза пристигнали заедно в съда без да отговорят на въпросите на репортери. Журналистите разгласиха новината, че след раздялата Фейза Актан ще получи две къщи, кола и месечна поддръжка на 50 000 турски лири (9 000 долара).

Йозджан и Дениз се ожениха на 8 март 2018 г., а през април се роди сина им Кузей, но при кой ще остане малкото момченце, все още не е ясно. Йозджан искал попечителство над Кузей, тъй като, според него, майката не се грижела добре за него.

Дни след развода Йозджан Дениз се качи на сцената в хотел Kıbrıs Elexus в Кипър, за да изнесе първия си договорен там концерт. Той предизвика фурор, особено сред дамската част от публиката състояща се от турци, гърци и израелци. Разпалени дами се качваха на сцената, за да прегръщат любимеца си, с което силно притесниха певеца-актьор и създадоха трудности на охраната. Йозджан Дениз на няколко пъти молеше дамите да се успокоят.

"Щастлив съм да се срещна с вас в Кипър след дълга почивка. Повярвайте ми, не мога да обясня как ми липсва пеене. У дома пея през цялото време, но пеенето с вас е съвсем различно удоволствие", каза Йозджан от сцената.

Говореше се, че след приключване на снимките на сериала "Истанбулска невеста" актьорът ще седне на режисьорския стол, за да заснеме втората част на филма "Сладки и опасни". Засега обаче той отлага този проект и в близко бъдеще ще се занимава само с концертна дейност след осем години прекъсване.

Йозджан Дениз публикува в Instagram датите на концертите си и обяви, че се готви да издаде нов албум.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино