Камен Воденичаров ще е водещ в новата телевизия на Слави Трифонов (ВИДЕО)

Камен Воденичаров в студиото на 7/8 TV

Камен Воденичаров ще е водещ на предаването "Вечерта на "Ку-ку бенд" в новата телевизия на Слави Трифонов - 7/8 TV, която ще стартира на 4 ноември в 19 часа. Новината беше съобщена от Трифонов в страницата му във Фейсбук.

Шоуменът публикува и видеоклип, в който се вижда как съоснователят на Студентска програма "Ку-ку" прегръща музикантите от бенда. Предаването "Вечерта на Ку-ку бенд" ще се излъчва всяка сряда вечер от 20.30 часа.

"Щрак! Изненадите не спират", са финалните думи на Воденичаров в анонса на шоуто.

Камен Воденичаров и Слави Трифонов работиха заедно през 90-те години в "Ку-Ку", а по-късно и в телевизионното предаване "Каналето". След това двамата се разделят, а с част от екипа Слави създава "Хъшове" и впоследствие "Шоуто на Слави". Камен Воденичаров пък остана в БНТ с "Шоуто на Канала". Двамата работят отново заедно по време на първия сезон на българския "Сървайвър", където Воденичаров е водещ, а Трифонов е продуцент.

Междувременно във Фейсбук се появи фалшива страница на 7/8 TV, която обещава, че по случай стартирането на телевизията ще бъдат раздадени 100 телевизора като награда на 100 човека.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България