Константинов вика двама нови за световното

Две нови попълнения повика селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов преди подготовката за световното първенство, на което България е домакин през септември. Къмлъвоветесе присъединиха разпределителят Иван Станев, който от новия сезон ще играе заХебър“, както и диагоналът Данаил Милушев, завърнал се в роднияЧерно море“.

Все още не е ясно дали Константинов ще може да разчита на звездите си Николай Николов, Теодор Тодоров и Георги Братоев, които лекуват травми. Тримата се очаква да бъдат възстановени за шампионата на планетата, но не се знае на какъв етап от подготовката тримата ще може да се включат в тима.

Националите ще тренират в София до 23 юли, след което заминават на триседмичен лагер на Белмекен, а последният месец преди мондиала ще прекарат във Варна.

МестниятЧерно морепък се подсили с две попълнения преди предстоящия сезон. Освен 34-годишния диагонал Милушев в тима пристига и либерото Христо Христов, който през миналия сезон бе част отДобружда 07“, но пропусна някои от мачовете заради работата си като пожарникар.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт