Константин Папазов: Класирахме се, но още нищо не се е случило

Снимка СПОРТАЛ

Нищо не се е случило, освен че сме се класирали за полуфиналите – обяви Константин Папазов, треньор на „Левски Лукойл“. - Днес (б.р. в сряда) нещата станаха по начин, по който да не се срамувам, че съм направил тази селекция.

Баскетболистите на „Левски Лукойл“ победиха при гостуването „Балкан“ с 96:74 и продължават във финалната четворка от турнира за купата на България. „Сините“ изиграха един от най-добрите си мачове този сезон, въпреки че не започнаха като фаворити. В първия четвъртфинален сблъсък столичният тим загуби с 80:81.

Преди битката обаче Папазов разкри, че е изнесъл реч пред отбора, може би най-силната в 20-годишната му кариера.

„Аз съм обективен -продължи треньорът. - Едно от нещата, с което най-много превъзхождаме домакините е, че в решителните мачове имаме по-голям опит. Но не искам да играем само, когато опре ножът в кокала.“

Двубоят отново бе съпътстван с ексцесии от страна и на двете агитки. Но полицията се намеси и до сериозни инциденти не се стигна.

Наставникът на „Балкан“ Небойша Видич призна предимството на „Левски Лукойл“. „Те ни надиграха – обяви сърбинът. - С такъв процент на стрелба можем да загубим и от далеч по-слаб отбор. Играчите ми не бяха готови за война в този мач.“

Същевременно тимът от Ботевград привлече американеца Ламаркъс Рийд, който идва от кипърския „Керавност“. Но не обяви кого ще освобождава.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт