Меси чака трето дете

Лео Меси очаква трето дете! В инстаграм идолът на „Барселона“ публикува снимка как гали корема на съпругата си Антонела заедно с двамата им сина Матео и Тиаго. Под нея Меси написа: „Семейство от петима – благословени сме!“ Освен това петкратният кавалер на „Златната топка“ публикува и втора снимка, където се е излегнал с двете момчета.

Лео обяви добрата новина, след като „Барса“ спря победната си серия в Примера с 1:1 като гост на „Атлетико“. Но и след като на практика сам класира Аржентина на световното с хеттрик срещу Еквадор.

В същото време вторият отбор на „Валенсия“, воден от Любо Пенев, изпусна нещастно победа като гост на „Корнела“ - 2:2. Жорди Санчес вкра в последната минута за домакините. Отборът на Пенев е шести в класирането от 20 тима и на 12 точки от лидера „Майорка“.

В същото време първият тим на „Валенсия“ направи истинско шоу на терена на „Бетис“ и спечели с 6:3. Шестима различни голмайстори се разписаха в Севиля. Резултатът се развиваше повече от лудо. До 79-ата минута „Валенсия“ води с 4:0. В 84-ата „Бетис“ вече бе намалил на 3:4. И накрая „Валенсия“ изкова триумфа с още 2 попадения.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят